Container huren in Friesland

Afvalcontainer huren in Friesland? BorkBak bezorgt dagelijks tientallen containers in de provincie Friesland. We leveren hier grote aantallen containers, waardoor we scherpe all-in prijzen kunnen aanbieden. Een container huren in Friesland doe je daarom voordelig en snel via BorkBak.nl. Met een ruim assortiment containers huurt u altijd de juiste container voor jouw klus.

Afvalcontainer huren in Friesland

Bezig met een klus of verbouwing in Friesland? Wij leveren het snelste de container die u nodig heeft. Hieronder ziet u namelijk een overzicht van alle containers die wij kunnen leveren. Naast de verschillende afvalsoorten staat veiligheid bij ons voorop. Onze professionals letten daarom erg goed op bij het laden en lossen. Bij ons mag het afval 30 centimeter boven de rand uitsteken.

Wanneer u vragen heeft staan wij altijd voor u klaar. Normaal gesproken huurt u de container voor vier weken. In overleg is alles mogelijk, wij kunnen de container eerder ophalen maar zeker ook later. Wilt u de huurperiode verlengen voor uw gehuurde container in Friesland? Dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Welke container wilt u huren?

Iedere klus past bij een container en afvalstroom. Kies hieronder eenvoudig het soort afval wat u wilt afvoeren om vervolgens het juiste formaat te kiezen.

Welke afvalcontainer in Friesland heeft u nodig?

Om te bepalen welke afvalcontainer u nodig heeft in Friesland kijken wij eerst naar het soort afval. Hierbij maken wij onderscheid tussen Hout, Bouw & Sloop, Schoon Puin, Grofvuil, Groen, Grond en Dak afval. Wanneer u meerdere soorten afval heeft bepaalt u per afvalsoort welke container u nodig heeft. Op de productpagina van de containers ziet u een verdere specificatie wat er wel en wat er niet in mag. Daarnaast schat u in hoeveel afval u moet afvoeren. De grote van de container is hier dus van afhankelijk. Op deze manier bepaald u welke afvalcontainer u nodig heeft.

Asbest container huren in Friesland

In speciale gevallen kunnen wij ook asbest containers leveren. Deze containers zijn er in drie formaten. De 6 m3 asbest container, de 10 m3 asbest container en de 15 m3 asbest container. De regels voor het afvoeren van de asbest verschillen per gemeente. Wij raden aan om eerst navraag te doen bij de gemeente. Normaal gesproken is het zo dat je als particulier 35 m2 af mag voeren. Heeft u een groter oppervlak met asbest? Wij leveren ook asbestsanering.

Draag bij het verwijderen van asbest in Friesland beschermende middelen. Denk hierbij aan een mondkapje en een bril. Zorg ervoor dat de platen niet breken. Nog één tip, houd het oppervlak nat.

Heeft u een vergunning nodig voor een container in Friesland?

Het is per gemeente verschillend of u een vergunning nodig heeft voor het huren van een container. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen. Wanneer wij de afvalcontainer plaatsen gaan wij ervan uit dat dit allemaal goed geregeld is. Let hierbij ook goed op de geldigheidsduur van de vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer in Friesland?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren in Friesland. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld.

  • De volgende dag geleverd in Friesland
  • Scherpste prijs in Friesland
  • Bestellen zonder account
  • All-in prijzen

Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise