Groenafval afvoeren

Een grote klus in de tuin zorgt voor veel afval. Niet alles past in de kleine groene container. Een goede oplossing is een afvalcontainer. Bij BorkBak huurt u groenafval containers waarin u al het groenafval tegelijkertijd kunt afvoeren. Containers huurt u al vanaf 3 m3 tot 40 m3. Ze mogen allemaal tot maximaleen dertig centimeter boven de rand gevuld worden. Uitstekende delen rond de container zijn daarbij niet toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een groenafval container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de groenafval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een groenafval container?

Groenafval is een benaming voor al het tuinafval. Dat wil zeggen dat er voornamelijk groen afval is. Zo af en toe is het bruin. Dat zijn dan de takken van bomen of struiken. Voor de rest behoren gras, schoffelafval en struiken tot het groenafval. Verbrand of geïmpregneerd hout behoren daar niet toe. Onder deze tekst vindt u een schematische weergave van wat er wel en niet in een groenaval container mag.

Wanneer wordt de groenafval container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de groenafval container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw groenafval container.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise