Grofvuil afvoeren

Grofvuil is het afval dat niet in de container past. Het is vaak te groot en te zwaar. Een goede oplossing is de grofvuil container van BorkBak. Wij plaatsen de containers op locatie en halen ze gevuld weer op. Containers kunnen tot dertig centimeter boven de rand gevuld worden. Het is helaas niet toegestaan om voorwerpen te laten uitsteken rondom de containers.

Heb ik een vergunning nodig voor een grofvuil container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de houtcontainer of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Welk afval mag er in een grofvuil container?

Afval dat te groot of te zwaar is om in de “gewone” grijze container te doen, heet grofvuil. Dit is afval dat u meestal zelf naar een milieustraat moet brengen. Containers van BorkBak worden bij u geleverd en opgehaald. In deze containers gaat het grote, zware grofvuil. Daarin zijn er een paar uitzonderingen. Daaronder vallen accu’s, asbestmateriaal en witgoed. Huisraad, plastic en sloophout kunnen bijvoorbeeld wel. Voor alle details rondom het afval voor de grofvuil container vindt u in het schema hieronder.

Wanneer wordt de soort opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw grofvuil container.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise