Grondafval afvoeren

Grondafval is iets anders dan groenafval. Het lijkt op elkaar, maar moet toch apart worden ingezameld. De naam zegt het eigenlijk al. Grondafval heeft met de grond te maken. Dit kan bijvoorbeeld zand zijn. BorkBak heeft speciale containers voor dit afval. Ze zijn al te bestellen vanaf 3 m3 tot 15 m3. Iedere container mag tot dertig centimeter boven de rand gevuld worden.

Heb ik een vergunning nodig voor een grondafval container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de grondaval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een grondaval container?

In de container behoren alle afvalsoorten die met “de grond” te maken hebben. De naam zegt het al, maar dit is bijvoorbeeld zand, klei, grasmatten of veen. Wat niet mag is hout, plastic, wortels of grind. Onderaan de tekst staat een schema met wat wel en niet In de containers mag.

Wanneer wordt de grondafval container bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de grondafval container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw grondafval container.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise