• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 20m³

L 550 x B 230 x H 170

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 20 m3. Geschikt voor grote klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 550 cm breedte 230 cm hoogte 170 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 20 m3

Een container huren heeft heel veel voordelen, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Onze containers zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals de 20 m3 container grofvuil of de 20 m3 container bouw- en sloopafval. Voor grotere projecten kunt u het best een grote container bestellen. De 20 m3 container kunt u zien als het startmodel van grote containers. U kunt hier flink wat afval in kwijt. Twijfelt u of de container groot genoeg is? Dan zou u eventueel kunnen kiezen voor een 30 m3 container of 40 m3 container.

Heb ik een vergunning nodig voor een 20 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Wanneer moet ik een 20 m3 container huren?

Staat er een groot project gepland waarbij veel afval geruimd moet worden? Hier is de 20 m3 container zeer geschikt voor. U kunt dan denken aan het slopen van een pand, een grote renovatie of de ruiming van een groot stuk grond of tuin. De 20 kuub container wordt vooral ingezet door bedrijven bij professionele projecten. U kunt deze container natuurlijk ook huren als u uw huis compleet gaat verbouwen en daarvoor een grote container nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld een 20 m3 container grofvuil gebruiken om meubels, tapijt en ander los vuil in te deponeren. Een 20 m3 container bouw- en sloopafval gebruikt u dan om sloopafval in af te voeren.

De voordelen van de container

Een 20 m3 container is zeer geschikt voor grote projecten, zoals de sloop van een pand, afgraving van een stuk grond of een grote verbouwing. De container levert u de volgende voordelen:

 • Veel ruimte voor het afvoeren van puin, vuil en sloopafval;
 • U hoeft het vuil zelf niet weg te brengen en verwerken;
 • Alle zorg omtrent het afval wordt u uit handen genomen;
 • Geschikt voor verschillende afvalstromen.

Wat mag er in de 20 kuub container?

Wij bieden verschillende containers voor verschillende soorten afval. Het hangt dus van uw project af wat voor soort container u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 20 m3 container grofvuil of een 20 m3 container bouw- en sloopafval. In deze maat kunt u echter ook een container huren voor de volgende soorten afval:

 • AB hout
 • C hout
 • Groen afval
 • Grondafval
 • Dak afval

Wat zijn de kosten van de container?

Wilt u een 20 m3 container huren? Vraagt u zich af wat de kosten daarvoor zijn? Als u uw postcode invult op onze website, dan ziet u onmiddellijk de kosten van het huren van deze container. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland, een scherpere prijs vindt u nergens anders!

20 m3 container huren bij BorkBak

Heeft u een groot project en wilt u daarvoor een 20 m3 container huren? Bestel de container dan bij BorkBak! U huurt de container tegen een all-in prijs voor vier weken lang. Het verwerken van het afval zit dus bij de prijs in! Als u de container vandaag bestelt, dan kunnen wij deze al op de volgende werkdag bij u leveren.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?