• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 30m³

L 600 x B 230 x H 220

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 30 m3. Geschikt voor grote klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 600 cm breedte 230 cm hoogte 220 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 30 m3

Bent u bezig met een kleine verbouwing of wilt u uw tuin onder handen nemen? Dan krijgt u te maken met een hoop afval. Uw eigen container is dan al snel te klein. BorkBak biedt voor u de uitkomst: het huren van een afvalcontainer 30 m3. Met een afvalcontainer van 30 m3 kunt u al een boel afval snel en eenvoudig kwijt. We hebben containers in ons assortiment voor een groot aantal verschillende soorten afval. Houd er wel rekening mee dat u een 30 m3 container tot maximaal 30 centimeter boven de rand mag beladen. Uitstekende delen rondom de container niet zijn toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een 30 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Waarvoor is een 30m3 container geschikt?

De 30m3 container is de één na grootste container die u bij ons kunt bestellen. Deze maat container is dan ook geschikt voor grote projecten, zoals het slopen van een woning, het afgraven van een tuin of een complete renovatie van een woning. Professionele bedrijven maken vaak gebruik van de 30 kuub container, er kan namelijk enorm veel in gedeponeerd worden. Heeft u als particulier een grote container nodig? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor deze maat container. Bedenkt u zich echter wel dat u veel ruimte nodig heeft om de container te kunnen plaatsen.

De voordelen van de container

Heeft u een groot project waar veel afval voor afgevoerd moet worden? De 30 kuub container is daar zeer geschikt voor. Deze container biedt u de volgende voordelen:

 • Voldoende inhoud om grote hoeveelheden afval af te voeren;
 • U heeft zelf geen enkele zorg aan het verwerken van afval;
 • De 30m3 container is geschikt voor meerdere soorten afval;
 • Aantrekkelijke voorwaarden bij BorkBak.

Wat voor afval mag er in de 30 kuub container?

Wilt u een 30m3 container huren? Deze containers zijn voor verschillende afvalstromen geschikt. Wij bieden containers voor de volgende soorten afval:

 •  A/B hout;
 • C- hout;
 • Grofvuil;
 • Bouw- en sloopafval;
 • Groen afval;
 • Grondafval;
 • Dak afval.

Hoeveel kost een container huren?

Als u op onze website komt, dan ziet u een veld waar u uw postcode in kunt vullen. Aan de hand van uw postcode kunnen wij u de exacte prijs geven. De prijs is inclusief verwerking van het afval. Een 30m3 container huren doet u bij ons tegen een zeer scherpe prijs, wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland!

30m3 Container huren bij BorkBak

Een 30m3 container is zeer geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden afval, zoals grond, puin, grofvuil of bouwhout. Heeft u een groot project waarvoor u grote en ruime containers nodig heeft? Dan is de 30 kuub container daar zeer geschikt voor! Weet u niet zeker of deze container groot genoeg is? Wij bieden ook een 40 m3 container aan! Bestel de container nu via onze website! Wij leveren de container dan bij u thuis of op locatie!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?