20-30-40-m3-container-huren

20 m3 A/B Hout

L 550 x B 230 x H 170 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 20 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 550 cm breedte 230 cm hoogte 170 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 20 m3

Staat er een grotere verbouwing op de planning? Dan kunt u bij BorkBak terecht om een afvalcontainer van 20 m3 te huren. U vindt bij ons afvalcontainers voor bijna alle soorten afval en materialen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 20 m3 afvalcontainer?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.  Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina. Een 20 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Bestelt en betaald u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer in het tijdvak 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise