20-30-40-m3-container-huren

20 m3 A/B Hout

L 550 x B 230 x H 170 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 20 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 550 cm breedte 230 cm hoogte 170 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

20 m3 Container

Een container huren heeft heel veel voordelen, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Onze containers zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals de 20 m3 container grofvuil of de 20 m3 container bouw- en sloopafval. Voor grotere projecten kunt u het best een grote container bestellen. De 20 m3 container kunt u zien als het startmodel van grote containers. U kunt hier flink wat afval in kwijt. Twijfelt u of de container groot genoeg is? Dan zou u eventueel kunnen kiezen voor een 30 m3 container of 40 m3 container.

Wanneer moet ik een 20 m3 container huren?

Staat er een groot project gepland waarbij veel afval geruimd moet worden? Hier is de 20 m3 container zeer geschikt voor. U kunt dan denken aan het slopen van een pand, een grote renovatie of de ruiming van een groot stuk grond of tuin. De 20 kuub container wordt vooral ingezet door bedrijven bij professionele projecten. U kunt deze container natuurlijk ook huren als u uw huis compleet gaat verbouwen en daarvoor een grote container nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld een 20 m3 container grofvuil gebruiken om meubels, tapijt en ander los vuil in te deponeren. Een 20 m3 container bouw- en sloopafval gebruikt u dan om sloopafval in af te voeren.

De afmetingen van een 20 m3 container

Het gaat in dit geval om een 20 kuub container, u kunt er dus 20 kuub afval in kwijt. De exacte maten van de container verschillen iets per soort afval. De gemiddelde afmetingen van de 20 m3 container zijn ongeveer 650 cm lang, 240 cm breed en 160 cm hoog. Dat betekent dat er om de container te kunnen plaatsen ongeveer 2 parkeerplaatsen nodig zijn. De chauffeur die de container komt brengen en halen heeft echter meer ruimte nodig. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Deze maat container wordt meestal gehuurd door bedrijven voor grote projecten, zij hebben over het algemeen genoeg ruimte om de container te kunnen plaatsen. Wilt u deze container als particulier huren? Zorg dan dat er minstens twee parkeerplaatsen vrijgehouden worden of u moet voldoende ruimte hebben op uw eigen terrein.

De voordelen van de container

Een 20 m3 container is zeer geschikt voor grote projecten, zoals de sloop van een pand, afgraving van een stuk grond of een grote verbouwing. De container levert u de volgende voordelen:
  • Veel ruimte voor het afvoeren van puin, vuil en sloopafval;
  • U hoeft het vuil zelf niet weg te brengen en verwerken;
  • Alle zorg omtrent het afval wordt u uit handen genomen;
  • Geschikt voor verschillende afvalstromen.

Wat mag er in de 20 kuub container?

Wij bieden verschillende containers voor verschillende soorten afval. Het hangt dus van uw project af wat voor soort container u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 20 m3 container grofvuil of een 20 m3 container bouw- en sloopafval. In deze maat kunt u echter ook een container huren voor de volgende soorten afval:
  • AB hout
  • C hout
  • Groen afval
  • Grondafval
  • Dak afval

Heb ik een vergunning nodig voor een 20 m3 afvalcontainer?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina. Een 20 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan.

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer in het tijdvak 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld.

Wat zijn de kosten van de container?

Wilt u een 20 m3 container huren? Vraagt u zich af wat de kosten daarvoor zijn? Als u uw postcode invult op onze website, dan ziet u onmiddellijk de kosten van het huren van deze container. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland, een scherpere prijs vindt u nergens anders!

20 m3 container huren bij BorkBak

Heeft u een groot project en wilt u daarvoor een 20 m3 container huren? Bestel de container dan bij BorkBak! U huurt de container tegen een all-in prijs voor vier weken lang. Het verwerken van het afval zit dus bij de prijs in! Als u de container vandaag bestelt, dan kunnen wij deze al op de volgende werkdag bij u leveren.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise