20-30-40-m3-container-huren

30 m3 A/B Hout

L 600 x B 230 x H 220 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 30 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 600 cm breedte 230 cm hoogte 220 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 30 m3

Wanneer er flinke verbouwing op het programma staat krijgt u te maken met een boel afval. Hiervoor biedt BrokBak dé oplossing voor u. U kunt bij ons een afvalcontainer huren van 30 m3. Wij bezorgen de container én halen hem vier weken later ook weer bij u op.

Heb ik een vergunning nodig voor een 30 m3 afvalcontainer?

Het hangt af van de gemeente waarin de container plaatst of u hiervoor een vergunning moet hebben. Wanneer dit in uw gemeente het geval is, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de vergunning. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.  Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina. Een 30 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Bestelt en betaald u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise