20-30-40-m3-container-huren

30 m3 A/B Hout

L 600 x B 230 x H 220 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 30 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 600 cm breedte 230 cm hoogte 220 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

30 m3 Container

Gaat u een schuur of garage slopen? Wilt u een groot zwembad in uw tuin plaatsen waarvoor veel grond geruimd moet worden? Moet u voor een renovatie of bouwproject veel puin ruimen? Hiervoor is een 30m3 container zeer geschikt. De 30 kuub container wordt veelal gebruikt door professionele bedrijven, maar ook voor uw privé project kunt u deze container bestellen. Wilt u een 30m3 container huren? Bestel deze dan vandaag nog bij BorkBak! Hier leest u meer informatie over de container, zoals de 30m3 container afmetingen.

Waarvoor is een 30m3 container geschikt?

De 30m3 container is de één na grootste container die u bij ons kunt bestellen. Deze maat container is dan ook geschikt voor grote projecten, zoals het slopen van een woning, het afgraven van een tuin of een complete renovatie van een woning. Professionele bedrijven maken vaak gebruik van de 30 kuub container, er kan namelijk enorm veel in gedeponeerd worden. Heeft u als particulier een grote container nodig? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor deze maat container. Bedenkt u zich echter wel dat u veel ruimte nodig heeft om de container te kunnen plaatsen.

30m3 Container afmetingen

In de 30m3 container past 30 kuub afval, dat is enorm veel ruimte om puin, grond, hout en ander afval in te deponeren. De 30m3 container afmetingen verschillen per soort container. U kunt echter uitgaan van de volgende gemiddelde afmetingen: Lengte: 650 cm, 250 cm breedte en 160 cm hoogte. Om de container te plaatsen is veel ruimte nodig. Bouwbedrijven en andere professionele partijen plaatsen de container meestal op het terrein waar gewerkt wordt. Voor particulieren kan het lastig zijn om de grote container kwijt te kunnen. Er zijn 2 tot 3 parkeerplaatsen voor nodig, bovendien is er extra ruimte nodig tijdens het plaatsen van de container. Heeft u voldoende ruimte op uw eigen erf? Dan is dit een goede oplossing, zorg echter wel voor een stevige ondergrond voor de container, deze is namelijk erg zwaar en zal daardoor snel verzakken in een zachte ondergrond.

De voordelen van de container

Heeft u een groot project waar veel afval voor afgevoerd moet worden? De 30 kuub container is daar zeer geschikt voor. Deze container biedt u de volgende voordelen:
 • Voldoende inhoud om grote hoeveelheden afval af te voeren;
 • U heeft zelf geen enkele zorg aan het verwerken van afval;
 • De 30m3 container is geschikt voor meerdere soorten afval;
 • Aantrekkelijke voorwaarden bij BorkBak.

Wat voor afval mag er in de 30 kuub container?

Wilt u een 30m3 container huren? Deze containers zijn voor verschillende afvalstromen geschikt. Wij bieden containers voor de volgende soorten afval:
 •  A/B hout;
 • C- hout;
 • Grofvuil;
 • Bouw- en sloopafval;
 • Groen afval;
 • Grondafval;
 • Dak afval.

Heb ik een vergunning nodig voor een 30 m3 afvalcontainer?

Het hangt af van de gemeente waarin de container plaatst of u hiervoor een vergunning moet hebben. Wanneer dit in uw gemeente het geval is, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de vergunning. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina. Een 30 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld.

Hoeveel kost een container huren?

Als u op onze website komt, dan ziet u een veld waar u uw postcode in kunt vullen. Aan de hand van uw postcode kunnen wij u de exacte prijs geven. De prijs is inclusief verwerking van het afval. Een 30m3 container huren doet u bij ons tegen een zeer scherpe prijs, wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland!

30m3 Container huren bij BorkBak

Een 30m3 container is zeer geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden afval, zoals grond, puin, grofvuil of bouwhout. Heeft u een groot project waarvoor u grote en ruime containers nodig heeft? Dan is de 30 kuub container daar zeer geschikt voor! Weet u niet zeker of deze container groot genoeg is? Wij bieden ook een 40 m3 container aan! Bestel de container nu via onze website! Wij leveren de container dan bij u thuis of op locatie!
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise