• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Almelo

Wilt u een container huren in Almelo? Kies dan voor BorkBak containers! Bij ons kunt u terecht voor containers met verschillende doeleinden, zoals bouwafval, puin en groenafval. Wij bieden de container aan tegen een aantrekkelijke all-in prijs. De prijs is dus inclusief plaatsen, huur voor een vaste periode, ophalen en afvoeren van het afval. Woont u in Almelo of omgeving en heeft u een afvalcontainer nodig? Bij ons vindt u de container die u nodig heeft!

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Container Huren Almelo: Wat voor container heeft u nodig?

Afval moet gescheiden worden in verschillende afvalstromen. Daarom kunt u bij BorkBak verschillende soorten containers huren. Wilt u een afvalcontainer huren in Almelo? Dan kunt u bij ons terecht voor de volgende containers:

AB hout

Gaat u binnenkort aan een klus beginnen waarbij u veel hout wilt afvoeren? Dan moet u er rekening mee houden dat ook hout gescheiden wordt van elkaar. Houtafval wordt gescheiden in A-hout, B-hout en C-hout. In een AB hout container kunt u hout afvoeren dat onbehandeld, ongelakt en niet-geïmpregneerd is (A-hout) en geverfd en gelijmd hout dat niet geïmpregneerd is (B-hout).

Bouwafval en sloopafval

Bij het bouwen of renoveren van een huis of pand komt veel materiaal vrij dat afgevoerd moet worden. Het kan dan gaan om resten bouwmateriaal of afval als puin, ijzer, gips, inboedel, hout en glas. U kunt dit zien als bouw- en sloopafval. Deze materialen kunt allemaal kwijt in een bouwafvalcontainer.

Puin

In een puincontainer mag u zogenaamd schoon puin afvoeren. Bij schoon puinafval kunt u denken aan steen, beton of oude tegels. Voor grond, gips en ander chemisch puin moet een speciaal daarvoor bestemde container besteld worden.

Grofvuil

Met grofvuil wordt al het afval bedoeld dat niet in uw gewone vuilcontainer past. U kunt daarbij denken aan meubels, huisraad, plastic, maar ook sloophout. Er zijn enkele uitzonderingen die niet in de grofvuil container mogen, zoals chemische stoffen, matrassen, elektronische apparatuur en groenafval.

Groenafval

Gaat u flink aan de slag in uw tuin en wilt u daarom een container huren in Almelo voor groenafval? In deze container mag u takken, bladeren, struiken en snoeiafval afvoeren.

C hout

Wilt u hout afvoeren dat uit de tuin afkomstig is, zoals schuttinghout? Dit hout is meestal verduurzaamd door middel van impregnatie. U heeft hiervoor een zogenaamde C-hout container voor nodig. U mag deze container niet gebruiken voor groenafval van planten en bomen.

Grondafval

Bij een grote verbouwing en renovatie in de tuin komt vaak veel grond vrij. Hiervoor kunt u een grondafval container huren. Hier kunt u schone grondsoorten in kwijt als zand, veen, aarde en zwarte grond.

Dak afval

Dak afval is zogenaamd samengesteld afval wat teer kan bevatten, daarom heeft u hiervoor een speciale container nodig. In een dak afvalcontainer mag u echter geen asbest afvoeren.

Container huren in Almelo? Kies voor BorkBak!

Een container huren in Almelo? Hier heeft u kunnen lezen wat voor soorten containers u bij BorkBak kunt huren. Bestel uw container naar wens vandaag nog! Als u dit voor 15.00 uur doet, dan kunnen wij morgen de container al bij u plaatsen.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?