• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Scherpe All-in-prijzen
  • 4 - 8 Weken huur

Asbest container huren

BorkBak verhuurt asbest containers in de groottes 6m3 en 10m3. Een asbest container bestelt u gemakkelijk online en wordt gewoon bij u voor de deur geplaatst. Is uw asbest container vol? Dan dient u heel eenvoudig een ophaalverzoek in en komen wij de container weer ophalen.

Voor wie is een asbest container geschikt?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij BorkBak terecht voor een asbest container. Wij zorgen voor het plaatsen van de container en het afvoeren en verwerken van uw asbest.  Let op: Wilt u asbest zelf verwijderen? Dan heeft u een sloopvergunning nodig en bent u verplicht om aan te geven dat het om asbest gaat. Het is daarnaast verboden om in asbest te boren, zo voorkomt u dat er bij de sloop asbestvezels vrijkomen.

Heb ik een vergunning nodig voor een asbest container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de asbestcontainer of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een asbest container?

De asbestcontainer is speciaal ontwikkeld voor asbest. Dit betekent dat er geen andere artikelen in kunnen dan asbest.

Wanneer wordt de asbest container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de asbestcontainer de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden; u geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw asbest container.

Asbest container huren; wat kost het?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een asbest container huren bij ons is dus heel voordelig! Wilt u een asbest container bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een asbest container huren kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het puin.

Asbest container huren bij BorkBak

Gaat u binnenkort verbouwen en bent u op zoek naar een container om asbest in te storten? Wilt u daarom een asbest container huren? Kies dan voor een asbest container van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. Let op: In een asbest container mag alleen asbest gestort worden! Voor uw overige afval dient u dus een andere container te huren. Als u de asbest container voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het asbest. Bestel nu uw asbest container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?