• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Scherpe All-in-prijzen
  • 4 - 8 Weken huur

Opslagcontainer

Opslagcontainer huren?

Tijdelijk meer opslagruimte nodig bij uw woning of bedrijfspand? Met een opslagcontainer van BorkBak is uw inboedel, voorraad etc. beschermd tegen weer en wind!

U huurt al een opslagcontainer vanaf € 20,- per week. U bepaald zelf hoelang u de opslagcontainer wilt huren. Zo zit u niet vast aan periodes. Wanneer de container weer opgehaald kan worden kunt u ons berichten en halen wij zo snel als mogelijk de opslagcontainer weer bij u op.

Wanneer een opslagcontainer huren?

Een opslagcontainer is een goede oplossing als u (tijdelijk) behoefte heeft aan meer opslagruimte. Dit is een mogelijkheid voor zakelijke en particuliere klanten. U kunt kiezen voor een opslagcontainer aan huis, maar ook voor bedrijfspanden is het interessant om voor opslag een container te huren. Dit type container is ideaal voor het opslaan van bepaalde spullen. Hierbij kan het gaan om uw inboedel, maar ook voor de voorraad van uw bedrijf is een opslagcontainer huren een goede keuze.

U kunt een opslagcontainer huren als u binnenkort gaat verhuizen of als u uw huis of bedrijfspand gaat laten verbouwen. Dit is ook een goede optie als bijvoorbeeld uw bedrijf sneller groeit dan verwacht en (tijdelijk) extra opslagruimte nodig is. Naast opslagcontainers kunt u ook voor andere soorten containers bij ons terecht.

De voordelen van een opslagcontainer huren bij BorkBak

Dankzij een opslagcontainer beschikt u over extra opslagruimte. Uw spullen staan veilig opgeslagen en worden beschermd tegen diefstal. Onze containers zijn wind- en waterdicht, zodat de weersomstandigheden uw spullen niet kunnen aantasten. U hebt de keuze uit meerdere maten, waardoor er altijd een optie is die aansluit op uw behoefte en past bij uw budget.

Wij kunnen uw opslagcontainer op de door u gewenste locatie leveren. Wij verzorgen de plaatsing door heel Noord-Nederland. Al vanaf €20 per week kunt u een opslagcontainer huren. Dat is een aantrekkelijk tarief. U bepaalt zelf hoelang u de opslagcontainer huurt. U zit bij ons nooit vast aan periodes. De huur is per week. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Moet de container weer opgehaald worden? Wij zijn zo snel mogelijk bij u.

Welke grootte van de opslagcontainer past bij u?

Binnen ons aanbod zijn opslagcontainers met verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar. Ten eerste kunt u kiezen voor een 8 ft opslagcontainer. Van de buitenmaat zijn de afmetingen 2438 x 2200 x 2260 mm, van de binnenmaat zijn de afmetingen 2275 x 2106 x 2050 mm (lengte, breedte en hoogte). Daarnaast kunt u kiezen voor een 10 ft opslagcontainer, met afmetingen van 2991 x 2438 x 2591 mm voor de buitenmaat en 2831 x 2344 x 2376 mm voor de binnenmaat. De grootste optie is onze 20 ft opslagcontainer. Hierbij zijn de afmetingen 6058 x 2438 x 2591 mm voor de buitenmaat en 5912 x 2330 x 2376 mm voor de binnenmaat.

Offerte aanvragen

BorkBak is een specialist op het gebied van het verhuren van containers. Ook voor het huren van een opslagcontainer zit u bij ons goed. U hebt de keuze uit diverse soorten opslagcontainers met verschillende afmetingen. Wij helpen zowel zakelijke als particuliere klanten. Bestelt u uw opslagcontainer voor 15:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de container de volgende werkdag geleverd wordt. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Via het formulier hieronder kunt u uw gratis en compleet vrijblijvende offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?