• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Bouwafval sloopafval container huren

Bent u aan het verbouwen en wilt u een bouwafval container huren? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres. U kunt bij ons een bouwcontainer huren van 3m3, 6m3 en 9m3. Er mogen verschillende soorten afval in de bouwafval container of sloopafval container geplaatst worden. Bouwafval is een verzamelnaam voor verschillende afvalmaterialen die bij een verbouwing vrijkomen en afgevoerd moeten worden. Bij bouwafval kunt u bijvoorbeeld denken aan reststukjes afval van bouwmaterialen die bij het bouwen van een huis weggegooid worden. Ook bij het slopen van een huis komt puin vrij; dit wordt ook bouwafval genoemd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan afval als hout, puin, ijzer, plastic, gips, glas en inboedel. Dit mag allemaal in de bouwafval container gegooid worden.

Is een bouwafval container huren geschikt voor mij?


Bent u bezig met een grote verbouwingsklus of sloopklus, dan wilt u het liefst niet te veel bezig zijn met het bouwafval dat vrijkomt. In de meest ideale situatie moet het afval zo snel mogelijk worden opgeruimd en afgevoerd. U wilt er natuurlijk zo min mogelijk overlast van hebben! Een bouwafval container of sloopafval container huren is dan de perfecte uitkomst. U kunt een sloopafval container of bouwafval container huren in verschillende groottes; van 3m3 tot 40m3. In een bouwcontainer kunt u verschillende soorten afval kwijt. BorkBak haalt bovendien volle bouwafval containers op afspraak weer bij u op. Een sloopafval container of bouwcontainer bestelt u eenvoudig op onze website; voor 15.00 bestelt en betaalt betekent de volgende dag geleverd.

De voordelen van een sloopafval container

Als u bezig bent met een grote sloopklus of een verbouwing, dan komt hier veel sloopafval bij vrij. Het huren van een bouwafval container levert u dan veel voordelen op. U hoeft allereerst niet heen en weer te rijden om vuil en puin weg te brengen; u gooit dit simpelweg in de container. Dit scheelt u ook direct veel puin in en om het huis. Het bouwafval wordt veilig opgeborgen in de bouwafval container; dit is niet alleen veiliger, maar ook nog eens beter voor het milieu. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het puin, bovendien werkt het kostenbesparend. Het afvoeren van sloopafval wordt dankzij een sloopafval container een moeiteloze klus. Is de container vol, dan wordt deze gewoon opgehaald!

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een bouwafval container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de bouw- en sloopafval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een sloopafval container?

Bouw- en sloopafval is een breed begrip. Wat is dit precies en wat mag er in zo’n container? Sloopafval omvat meerdere materialen. In de container kunnen daarom veel verschillende soorten afval. Dit kunnen kunststoffen zijn, maar ook metalen, steenachtige materialen en tapijten. U kunt dan denken aan hout, puin, metaal, plastic, kleine hoeveelheden isolatiemateriaal, glas en papier. Sommige delen mogen helaas niet. Dit is onder andere materiaal dat asbesthoudend is. Daarnaast mag er ook geen chemisch afval in. Huishoudelijk afval en witgoed zijn ook uitgesloten. Wat mag er zeker niet in een bouwafval container geplaatst worden? Denkt u dan bijvoorbeeld aan accu’s, autobanden, asbesthoudend materiaal, chemisch afval, dakafval (dakleer, bitumen, dakgrind etc.), elektrische apparaten, golfplaten, grondafval/veegvuil, organisch afval en restafval. Meer details over de inhoud van de bouw- en sloopafval container vindt u in het schema hieronder.

Wanneer wordt de container bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de bouw-en sloopafval container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw container.

Sloopafval container huren bij BorkBak

Of u nu aan het verbouwen bent of een grote sloopklus heeft, het huren van een sloopafval container of een bouwafval container is dan een ideale oplossing. De containers van BorkBak zijn te huur in verschillende formaten en wij plaatsen de containers door heel Nederland. Bent u benieuwd wat een bouwcontainer kost? Vul dan uw postcode in op onze website en u krijgt direct een overzicht van de voor u geldende prijzen. Wanneer u de bouwafval container voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het puin. Bestel nu uw puincontainer bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een Bouwafval Container?

 • Kunststoffen
 • Steenachtig materiaal
 • Sloophout / Afvalhout
 • Metalen
 • Gipshoudend materiaal
 • Tapijt
 • Isolatiemateriaal

 • Asbesthoudend of asbestgelijkwaardig materiaal
 • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
 • Dakleer – dakgrind
 • Bruin en witgoed
 • Accu’s
 • Grond
 • Autobanden / rubber
 • Huishoudelijk afval / huisraad
 • Matrassen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?