• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container C-hout huren

Heeft u C-hout afval en wilt u een container C-hout huren? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres. C-hout wordt ook wel tuinhout genoemd en bestaat uit verduurzaamd of deels verbrand hout, gewolmaniseerd of gecreosoteerd hout. U kunt bij ons een container C-hout huren in de afmetingen 3m3 en 6m3. Let op: de container C-hout is niet bedoeld voor takken, wortels, stobben en andere (gevaarlijke) afvalstoffen.

Wat is C-hout afval?

Voordat u voor uw houtafval een container gaat bestellen, is het belangrijk om te weten welke soorten hout er zijn. We maken onderscheid tussen A-hout, B-hout en C-hout. A-hout is onbehandeld, ongelakt en niet-geïmpregneerd. B-hout is geverfd of verlijmd hout dat niet-geïmpregneerd is. C-hout is geïmpregneerd of verduurzaamd hout. Alle soorten afvalhout halen we op met afzetcontainers van 3m3 tot en met 40m3. Zowel A- als B-hout kan na verwerking worden toegepast als secundaire grondstof in de houtvezel- en spaanplaatindustrie en als brandstof in onder meer bio-energiecentrales.

Heb ik een vergunning nodig voor een C- hout container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de C-hout container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een C-hout container?

In een C hout container mag alleen c-hout afval. Dit klinkt logisch, maar de verschillende soorten hout moeten apart verzameld worden. Het hout dat in deze container mag, is bijvoorbeeld geïmpregneerde bielzen of geïmpregneerd hout. Verbrand hout, MDF en gewolmaniseerd hout mogen ook. In tegenstelling tot de andere houtcontainer mogen bijvoorbeeld pallets en hardhout niet ingeleverd worden. Een overzicht van wat wel en wat niet in de container mag, vindt u hieronder. Heeft u een grote hoeveelheid sloophout? Dan is het aan te raden om een scheiding te maken in A/B hout afval en C-hout afval. Uw container is op deze manier minder snel vol en u bespaart kosten voor het afvoeren van het sloophout.

Wanneer wordt de C-hout container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de C-hout container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de C-hout container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw C-hout container.

Container C-hout huren bij BorkBak

Wilt u een container C-hout huren voor uw C-hout afval? Kies dan voor een C-hout afval container van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. Als u een C-hout afval container voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het C-hout afval. Bestel nu uw C-hout afval container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een C Hout Container?

 • Sloophout
 • Pallets
 • Hout met spijkers en/of schanieren
 • Geschilder hout, kozijnen en deuren
 • Spaanplaat, vezelplaat, hardboard, zachtboard en MDF
 • Vloerdelen
 • Rotan
 • Underlayment/Multiplex
 • Geïmpregneerd hout, tuinhout en bielzen

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Snoeiafval
 • Hout van niet hout producten (bv meubilair)
 • Hout met bitumen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?