• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren in Leeuwarden

Wilt u een grofvuil container in Leeuwarden laten plaatsen? Huur dan een container van BorkBak. Wij plaatsen de container op uw gewenste dag en tijd en halen deze na de standaard huurperiode ook weer op. Zo heeft u verder geen enkele zorg aan de afvoer van het afval. Alles wat u hoeft te doen is de container vullen!

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Een grofvuil container huurt u voordelig en makkelijk bij BorkBak, maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor containers bestemd voor andere afvalstromen. Een keus maakt u snel en eenvoudig op onze website.

Container bestellen in Leeuwarden; Welke container heb ik nodig?

Bent u op zoek naar een grofvuil container in Leeuwarden? De hoeveelheid afval dat u wilt afvoeren bepaalt hoe groot de container moet zijn die u huurt. Voor kleine klussen in en om het huis kunt u een 3m3, een 6m3 of een 9m3 container huren. Deze zijn geschikt voor klussen zoals een verbouwing van een keuken, renovatie van een badkamer of sloop van een dakkapel. De 9m3 container is ook te huren in een gesloten model. Er kan dan geen misbruik gemaakt worden van de spullen die opgeslagen worden, bovendien kan er niets wegwaaien of zich verspreiden door de woonwijk.

Heeft u een container nodig voor een gemiddeld grote klus? Daarvoor kunt u de volgende formaten containers huren: 10m3, 15m3 en 20m3. Wilt u een groot formaat container huren? Dan bieden wij de volgende maten aan: 30m3 en 40m3. Deze groot formaat containers worden meestal door bedrijven gehuurd, zoals bouwbedrijven, sloopbedrijven en hoveniers. Deze zijn zeer geschikt voor grote klussen.

Waarom kiezen voor BorkBak?

Wilt u een afvalcontainer huren? Bij BorkBak bestelt u in drie eenvoudige stappen een container en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Enkele redenen om te kiezen voor BorkBak zijn:

 • Wij kunnen de container binnen 24 bij u leveren;
 • We bieden de scherpste prijs in Noord-Nederland;
 • U kunt eenvoudig en snel bestellen zonder account;
 • De prijzen voor het huren zijn duidelijk en all-in.

Containers in Leeuwarden voor alle afvalstromen

Een grofvuil container in Leeuwarden huren? Kies dan voor BorkBak! Als u vandaag voor 15.00 uur uw container bestelt, dan kunnen wij deze morgen al bij u plaatsen. Heeft u ander soort afval dan grofvuil dat u wilt afvoeren? Natuurlijk kunt u dan ook bij ons terecht. Op onze website kunt u containers selecteren per afvalstroom. U kunt kiezen uit grofvuil, AB hout, C hout, grondafval, puin, bouw- en sloopafval, groenafval, dak afval en asbest. U kunt deze containers in verschillende formaten bestellen. Tijdens het bestellen kunt u een keus maken voor de datum en het tijdstip van plaatsen. Wilt u de container in de ochtend geplaatst hebben, dan komen wij voor 12.00 uur langs. Kiest u voor de middag, dan plaatsen wij de container tussen 12.00 en 18.00 uur.

Vindt u het moeilijk om te bepalen wat de beste afvalstroom is voor u? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van uw keus.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?