• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Rolcontainer

Met enige regelmaat te maken met grotere hoeveelheden restafval, pmd of papier en karton? Met een rolcontainer van BorkBak maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker. Een rolcontainer huren van 240 liter, 660 liter of 1100 liter doet u eenvoudig online bij BorkBak.

Advies nodig? Wij adviseren u graag voor een rolcontainer passend bij uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor het huren van een rolcontainer kun je bij Borkbak een offerte aanvragen.

 • Scherp geprijsd

  All-in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

 • Snel geleverd

  Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

 • Lange huurperiode

  Onze container mag 4 weken blijven staan zonder extra kosten

 • Bestellen zonder account

  Geen account nodig voor je bestelling. In 3 stappen bestellen!

Rolcontainer huren?

Met enige regelmaat te maken met grotere hoeveelheden restafval, pmd of papier en karton? Met een rolcontainer van BorkBak maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker. Een rolcontainer huren van 240 liter, 660 liter of 1100 liter doet u eenvoudig online bij BorkBak.

Advies nodig? Wij adviseren u graag voor een rolcontainer passend bij uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Welk soort afval mag er in een rolcontainer?

Bent u van plan om een dichte container te huren, dan kunt u kiezen voor een rolcontainer. Bij dit type container is de afvalbak voorzien van wieltjes. Dit maakt het gemakkelijker om de container te verplaatsen dan wel te transporteren. Verschillende soorten afval mogen in deze soort container. Zo worden rolcontainers voornamelijk gebruikt voor het verzamelen van restafval of papier en karton, maar u kunt ook een rolcontainer huren om hier PMD in te verzamelen. U kunt voor uw bedrijfsafval een container huren, maar ook als particulier is het huren van een rolcontainer mogelijk bij BorkBak.

Wat zijn de voordelen van het huren van een rolcontainer?

Bij BorkBak kunt u allerlei soorten containers huren, waaronder een rolcontainer. Het gebruik hiervan gaat met een aantal pluspunten gepaard. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is dit type container geschikt voor meerdere soorten afvalstromen. U heeft de keuze uit rolcontainers met verschillende inhoudsmaten. Deze containers zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor zijn ze verrijdbaar. Het verplaatsen van een rolcontainer is een fluitje van een cent.

Een rolcontainer is altijd voorzien van een deksel. Hierdoor wordt alles goed afgesloten en wordt voorkomen dat u te maken krijgt met de onaangename geurtjes van het afval. Bovendien krijgt ongedierte op deze manier geen toegang tot uw (rest)afval. Bijkomend voordeel van een rolcontainer huren bij BorkBak is dat wij lediging op afroep uitvoeren. Wij staan voor u klaar wanneer uw container geleegd moet worden. Bij onze grotere rolcontainers hoeft de container minder vaak geleegd te worden en is er meer ruimte.

Welke opties zijn er om een rolcontainer te huren?

U heeft bij ons de keuze uit rolcontainers met uiteenlopende inhoudsmaten. De grootte kan afgestemd worden op wat u nodig heeft, voor thuis of voor uw bedrijf. De kleinste optie is de 240 liter container, met afmetingen van 580 x 740 x 1070 mm (lengte, breedte en hoogte). Daarnaast kunt u kiezen voor de 660 liter container, met afmetingen van 1370 x 784 x 1215 mm. De grootste optie is de 1100 liter container. Deze 1100 liter container heeft de volgende afmetingen: 1370 x 1085 x 1315 mm. Een rolcontainer van 1100 liter huren doet u bij BorkBak.

Offerte aanvragen

Wilt u voor uw afval een rolcontainer huren? Bij BorkBak bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons een dichte container huren tegen aantrekkelijke all-in tarieven. U kiest hierbij voor een huurperiode per maand, waarbij u nooit vast komt te zitten aan (wurg)contracten. Lediging op afroep behoort tot de mogelijkheden, waarbij u een vast tarief per lediging betaalt. Alles wat u op werkdagen voor 15:00 uur besteld heeft, wordt de volgende werkdag geleverd. Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?