• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Hoogeveen

Wilt u een grofvuil container huren in Hoogeveen? BorkBak is hét containerverhuurbedrijf van Noord-Nederland. Wij leveren dagelijks honderden containers aan bedrijven en particulieren. Het gebruik van een afvalcontainer levert u namelijk veel aantrekkelijke voordelen op: Geen gedoe met afvoeren, veilige opslag van afval en voordelige voorwaarden bij BorkBak!

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Bij ons kunt u terecht voor containers bestemd voor verschillende afvalstromen. Een voorbeeld daarvan is de grofvuil container.

Waarvoor wordt een grofvuil container gebruikt?

Een grofvuil container wordt gebruikt voor allerlei artikelen die niet in uw reguliere grijze afvalbak passen. U kunt daarbij denken aan: Huisraad, bankstel, stoelen, tafels, vloerbedekking, huishoudelijke artikelen, speelgoed, plastic etc.

U mag echter niet alles kwijt in de grofvuil container. Zaken als chemisch afval, witgoed, elektrische apparaten, dak afval en groen afval mag niet in deze container. Hiervoor moet u een andere container huren of het afval moet ingeleverd worden in de milieustraat van uw gemeente.

Wat voor formaat grofvuil container heb ik nodig?

Wilt u een grofvuil container huren in Hoogeveen? Dan heeft u een keus uit verschillende formaten afvalcontainers. De klus die u gaat uitvoeren bepaalt de grootte van de container die u nodig heeft. Gaat u een compleet ingerichte woning uitruimen? Dan heeft u al snel een middelgrote tot grote container nodig. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een container met een inhoud van 15, 20 of 30 m3.

Gaat het om het afvoeren van minder grofvuil afval? Dan volstaat een kleinere container, bijvoorbeeld met de inhoud van 9 of 10 m3.
Vindt u het lastig om de juiste maat te kiezen? Wij helpen u graag bij de keus, u kunt daarom altijd contact met ons opnemen.

Grofvuil container huren in Hoogeveen

Wilt u een grofvuil container huren in Hoogeveen? Op onze website kunt u heel eenvoudig een grofvuil container bestellen. U bestelt deze voor een periode van vier weken. De prijs is inclusief huur, plaatsen, afhalen en afvoeren van het afval. Heeft u de container langer nodig? Dit kunnen we regelen tegen een meerprijs. Ook kunt u aangeven als de container eerder opgehaald kan worden. Heeft u een container nodig voor één dag? Dit kan geregeld worden, u kunt dan het best contact met ons opnemen voor een prijs op maat.

Bij BorkBak kunt u niet alleen terecht voor grofvuil containers. Wij verhuren containers voor de volgende andere afvalstromen: AB hout, C hout, groenafval, grondafval, schoon puin, asbest, bouw- en sloopafval en dak afval.

Wat kost een afvalcontainer huren?

Als u op onze website uw postcode invult, dan krijgt u onmiddellijk de kosten te zien voor het huren van een container. Wij zijn één van de voordeligste verhuurbedrijven van Nederland. De prijs die u getoond wordt is bovendien een all-in prijs. Dat betekent dat het brengen, halen en huren van de container bij de prijs inbegrepen zitten. U heeft geen kosten achteraf.

Vraag vandaag uw afvalcontainer nog aan bij BorkBak! Heeft u snel een container nodig? Als u deze voor 15.00 uur bestelt en betaalt dan kunnen wij deze morgen al bij u plaatsen.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?