• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Zwolle

Heeft u een afvalcontainer nodig in Zwolle? BorkBak helpt u graag! U kunt bij ons terecht voor afvalcontainers van verschillende afvalstromen, zoals bouwafvalcontainers, grofvuil containers en asbestcontainers. Deze kunnen in verschillende formaten besteld worden. Voor elke klus kunt u daarom bij BorkBak terecht!

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Wij bieden onze containers tegen aantrekkelijke voorwaarden en een scherpe huurprijs aan! Heeft u snel een container nodig? Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt en betaalt, dan kunnen wij de container morgen al plaatsen!

Wat voor soort container heb ik nodig?

Bij BorkBak kunt u een container huren voor verschillende afvalstromen, namelijk: AB hout, C hout, bouw- en sloopafval, schoon puin, grofvuil, groenafval, grondafval en dak afval. Maar welke container past het best bij uw klus? Wij kunnen ons voorstellen dat dit in sommige gevallen een lastige keus kan zijn. Voor bepaalde klussen is de keus makkelijk: Gaat u grond afgraven, dan kiest u een grondcontainer. Heeft u een container nodig om tuinafval te ruimen? Dan kiest u voor een groenafval container.

Als u echter een huis gaat ruimen en renoveren, dan kan de keus moeilijk zijn. Het best kunt u bepalen wat voor soort afval het meest vrijkomt tijdens de klus. Wordt er veel hout geruimd? Kies dan voor een houtcontainer. Levert de bouw een mengeling van afval op zoals hout, steen en metaal? Kies dan voor een bouw- en sloopafvalcontainer. Heeft u een container nodig om puin af te voeren? Dan heeft u een schoon puin container nodig. Gaat u een grote klus aan waarbij vooral huisraad geruimd moet worden? Daarvoor gebruikt u een grofvuil container.

Welke maat container moet ik kiezen?

Wij bieden containers aan in de volgende formaten: 3 m3, 6 m3, 9 m3, 10 m3, 15 m3, 20 m3, 30 m3 en 40 m3. Voor een kleine klus thuis kunt u kiezen voor een container met een inhoud van 3, 6 of 9 m3. Is de klus wat groter? Kies dan voor 10, 15 of 20 m3. De formaten 20 en 30 m3 zijn bedoeld voor grote projecten. Deze worden vooral gehuurd door bedrijven.

Om een keus te kunnen maken moet u een inschatting maken van de hoeveelheid afval. Vindt u dit lastig? U kunt altijd contact met ons opnemen om advies te vragen.

Container huren in Zwolle; snel, gemakkelijk en voordelig bij BorkBak

Wilt u een container huren in Zwolle? Bestel dan uw afvalcontainer bij BorkBak! Via onze website kunt u in drie eenvoudige stappen een afvalcontainer huren. Wilt u weten wat de exacte prijs is voor u? Vul dan uw postcode in op de website. U ziet dan per container wat de prijs is voor een huurperiode van vier weken.

Dit is een all-in prijs, dat betekent plaatsen van de container, ophalen en afvoeren van het afval. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u moeite om te bepalen welke grootte en wat voor soort container u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?