• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Groningen

Bent u op zoek naar een bouwafval container in Groningen? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres! Bij ons kunt u een container huren voor een scherpe all-in prijs. U huurt de container voor een vaste periode, wij plaatsen de container op het gewenste adres, halen deze voor u op en voeren het afval af. Dit neemt u veel zorg, tijd en moeite uit handen.

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

U kunt bij ons een afvalcontainer bestellen van verschillende groottes en afvalstromen. Zo kan bijvoorbeeld een bouw- en sloopcontainer erg handig zijn als u een grote renovatie gaat doen.

Waar gebruikt u een bouwafval container voor?

Een bouwafval container is erg handig als u een groot project aangaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om het slopen en plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. Maar ook bij de bouw van een compleet nieuwe woning is dit type container erg handig. Bij het bouwen en slopen in een pand worden namelijk veel verschillende soorten materialen gebruikt. Een groot deel van deze materialen mogen afgevoerd worden in een bouw- en sloopafvalcontainer.

Bij bouwafval kunt u denken aan alles wat vrijkomt bij bouwmaterialen, zoals hout, isolatiemateriaal, beton en steen. Sloopmaterialen zijn bijvoorbeeld metalen, steen, puin, tapijten, plastic, glas en papier. In een bouwafval container mag u geen chemisch afval storten. Andere materialen en afval dat u niet in deze container mag afvoeren zijn witgoed, accu’s, dak afval, elektronische apparaten, grond, asbest, autobanden en groen afval. Wilt u zeker weten wat voor soort container het best bij uw project past? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag om de juiste keus te kunnen maken.

Wat kost een afvalcontainer bij BorkBak?

Wilt u weten wat een afvalcontainer in Groningen kost voor u? Ga dan naar de betreffende container die u nodig heeft en vul uw postcode in. Op de pagina van de container kunt u dan de exacte prijs lezen per containergrootte. Deze prijs is altijd all-in, dat betekent inclusief huurperiode, container plaatsen, ophalen en het afvoeren van het afval.

Als u een container op onze site bestelt, dan kunt u zelf de tijd en datum van plaatsing aangeven. De standaard huurperiode gaat in vanaf dit moment. Wilt u de container sneller laten ophalen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij dit regelen. U kunt ook contact met ons opnemen als u de container langer nodig heeft. Tegen een meerprijs kunt u dan langer gebruik van de afvalcontainer.

Bouw afvalcontainer in Groningen huren bij BorkBak

Wilt u een afvalcontainer in Groningen plaatsen om uw afval in kwijt te kunnen? Hier heeft u meer kunnen lezen over het huren van een bouwafval container. Bij ons kunt u echter terecht voor containers van verschillende soorten. U kunt kiezen uit verschillende maten en afvalstromen. Zo kunt u bij BorkBak terecht voor AB-hout containers, puincontainer, grofvuil containers, groenafval containers, een C-hout container, een container voor grondafval, een dak afvalcontainer en een asbest container. Bestel uw container naar keus vandaag nog, dan kunnen wij deze snel bij u plaatsen!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?