• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Assen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een afvalcontainer in Assen kan leveren? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres! BorkBak is dé containerspecialist van Noord-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor containers van verscheidene groottes en voor verschillende soorten afval. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een container naar wens bestellen. Het grote voordeel: Geen gedoe met het afvoeren van afval.

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Kan ik als particulier een afvalcontainer huren?

U zult het regelmatig gezien hebben: Een aannemer heeft een project in een pand waarvoor het een grote afvalcontainer gebruikt. Deze containers worden ook vaak geplaatst bij nieuwbouw en andere grote projecten. U kunt echter ook als particulier zo’n afvalcontainer huren. Deze wordt dan in de buurt van uw woning geplaatst. Dit levert u vele voordelen op: Een grote ruimte om afval in kwijt te kunnen, geen heen en weer rijden naar de gemeentelijke milieustraat én de container wordt gebracht en opgehaald.
Bent u als particulier op zoek naar een afvalcontainer in Assen? Kies dan voor BorkBak! Natuurlijk kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor het huren van afvalcontainers.

Maakt het uit wat voor soort container ik bestel?

De ene afvalcontainer is de andere afvalcontainer niet. Bij BorkBak kunt u verschillende soorten afvalcontainers huren. In het bestelproces op onze website moet u een keus maken voor een bepaalde afvalstroom en inhoudsmaat. Wij bieden containers aan voor de volgende soorten afval: AB hout, C hout, schoon puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, asbest, grondafval, groenafval en dak afval. De klus die u aangaat bepaalt dus wat voor soort afvalcontainer u nodig heeft.
Daarnaast kunt u een keus maken voor een bepaalde maat container. U zult daarom een inschatting maken voor de hoeveelheid afval die u wilt ruimen. De kleinste maten hebben voldoende inhoud voor klussen in en om het huis. Daarnaast hebben wij ruime keus uit middelgrote containers voor wat grotere klussen.
Wilt u als particulier of bedrijf een grote afvalcontainer in Assen huren? Dan bieden wij de volgende inhoudsmaten aan: 20, 30 en 40 m3.

Waar kan ik de afvalcontainer plaatsen?

Voor het plaatsen van een afvalcontainer wordt meestal een parkeerplaats gebruikt in de buurt van uw woning of het pand waar u deze nodig heeft. In veel gevallen heeft u daar een vergunning voor nodig. Dit is afhankelijk van de gemeente waar u woont. U dient daarom van te voren na te vragen hoe dit zit in uw gemeente en eventueel een vergunning voor de huurperiode aanvragen. Onze kleinste maten containers passen op één parkeerplaats. Voor onze grotere containers zijn echter soms twee of zelfs drie parkeerplaatsen nodig. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden voordat wij de containers komen leveren.
Heeft u ruimte op uw eigen erf om te container te plaatsen? Dan is dit ook een mogelijkheid. Houdt er echter wel rekening mee dat de ondergrond stabiel en stevig genoeg is om de container te kunnen dragen.

Op zoek naar een afvalcontainer in Assen? Huur een container bij BorkBak!

Bent u een particulier of bedrijf en bent u op zoek naar een afvalcontainer in Assen? Huur deze dan snel en eenvoudig bij BorkBak! In een aantal klikken heeft u de container voor een bepaalde periode besproken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?