• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Coevorden

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Afvalcontainer huren in Coevorden

Wilt u een afvalcontainer huren in Coevorden? BorkBak is hét containerverhuurbedrijf van Noord-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor containers van verschillende formaten en afvalstromen. Wij leveren containers aan particulieren en bedrijven. Heeft u binnenkort een container nodig voor een verbouwing, renovatie of afvoer van vervuilde grond of asbest? Huur uw container snel, eenvoudig en voordelig via onze website!
Heeft u snel een afvalcontainer nodig? Als u vandaag voor 15.00 uur uw container naar keus bestelt, dan kunnen wij deze morgen al plaatsen!

De grote voordelen van een afvalcontainer huren

Het huren van een afvalcontainer wordt door veel bedrijven gedaan. U kunt daarbij denken aan bouwbedrijven, hoveniers en sloopbedrijven. Deze bedrijven doen werk waarbij grote hoeveelheden afval moet worden afgevoerd. Het is dan ook logisch dat ze gebruik maken van afvalcontainers.
Een afvalcontainer is echter ook erg voordelig en handig voor particulieren. Gaat u binnenkort de keuken verbouwen, een badkamer renoveren, het huis van uw ouders leeghalen of grond afgraven voor een zwembad of vijver? Dan kunt u hiervoor het best een afvalcontainer gebruiken. Dit scheelt u erg veel tijd en moeite met het afvoeren van al het afval. De container wordt vlakbij uw woning of pand geplaatst, zodat u snel en eenvoudig alles in de container kunt gooien. U kunt enorm veel kwijt in de container, u mag deze zelfs tot 30 cm boven de container vullen. Is de klus geklaard? Dan halen wij de container op en voeren het afval af.

De voordelen op een rij:

 • Geen gedoe met heen en weer rijden met afval naar de milieustraat;
 • Een veilige opbergplaats voor uw afval;
 • Keus uit verschillende afvalstromen;
 • U kunt kiezen uit verschillende formaten containers;
 • Een scherpe all-in prijs bij BorkBak.

Welke soorten afvalcontainers kan ik huren?

Wilt u een afvalcontainer in Coevorden bestellen? Als u een container wilt bestellen moet u een keus maken voor het formaat en het soort afval dat u wilt afvoeren. Bij BorkBak kunt u containers bestellen met de volgende inhoudsmaten: 3 m3, 6 m3, 9 m3, 10 m3, 15 m3, 20 m3, 30 m3 en 40 m3. De containers tot 9 m3 zijn geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De formaten van 10 t/m 20 m3 zijn geschikt voor gemiddeld grote klussen. De containers van 30 m3 en 40 m3 zijn bedoeld voor grote klussen.

Het soort afval dat u afvoert bepaalt welke container u nodig heeft. U kunt kiezen uit de volgende soorten: Schoon puin, grofvuil, bouw- en sloopafval, groen afval, grondafval, dak afval, C hout, AB hout en asbest.

Afvalcontainer huren in Coevorden? BorkBak helpt u graag!

Wilt u een afvalcontainer huren in Coevorden? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres! Het bestellen van een container kunt u in drie eenvoudige stappen doen. Heeft u snel een container nodig? Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt en betaalt, dan komen wij de container morgen al plaatsen.
In het bestelmenu kiest u zelf voor de dag waarop de huur begint. In de all-in prijs zit een huurperiode van 4 weken. Heeft u vragen over onze voorwaarden en/of containers? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?