• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Container Huren Emmen

Wilt u een afvalcontainer huren in Emmen? BorkBak bezorgt regelmatig containers in de gemeente Emmen. In deze regio leveren we grote aantallen containers, waardoor we een scherpe all-in prijs kunnen aanbieden. Een container huren in Emmen doet u daarom voordelig en snel via BorkBak.nl. Met een ruim assortiment containers huurt u altijd de juiste container voor uw klus.

 • 3m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 3m³

  L 250 x B 150 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 6m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 6m³

  L 350 x B 170 x H 100

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³

  L 350 x B 170 x H 160

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 9m3 gesloten container huren BorkBak

  Afvalcontainer 9m³ gesloten

  L 350 x B 170 x H 170

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 10m³

  L 550 x B 230 x H 80

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 10 of 15 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 17m³

  L 600 x B 230 x H 115

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

 • 20, 30, 40 m3 container huren BorkBak

  Afvalcontainer 40m³

  L 650 x B 230 x H 270

  Bestellen

  Voer je postcode in om te bestellen

Een container huren bij BorkBak

Bent u bezig met een klus of verbouwing in Emmen? Wij leveren het snelste de container die u nodig heeft. Hieronder ziet u een overzicht van alle containers die wij kunnen leveren. Naast de verschillende afvalsoorten staat veiligheid bij ons voorop. Onze professionals letten daarom erg goed op bij het laden en lossen. Bij ons mag het afval 30 centimeter boven de rand uitsteken.
Wanneer u vragen heeft staan wij altijd voor u klaar. Normaal gesproken huurt u de container voor vier weken. In overleg is alles mogelijk, wij kunnen de container eerder ophalen, maar zeker ook later. Wilt u de huurperiode verlengen voor uw gehuurde container? Dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Welke container wilt u huren?

Bij iedere klus past bij een bepaalde container en afvalstroom. Hieronder kunt u een keus maken voor het soort afval. Daarna maakt u een keus voor het juiste formaat.

Asbest container huren in Emmen

In speciale gevallen kunnen wij ook asbest containers leveren. Deze containers zijn er in drie formaten. De 6 m3 asbest container, de 10 m3 asbest container en de 15 m3 asbest container. De regels voor het afvoeren van asbest verschillen per gemeente. Wij raden aan om eerst navraag te doen bij uw gemeente. Normaal gesproken is het zo dat u als particulier 35 m2 af mag voeren. Heeft u een groter oppervlak met asbest? Wij leveren ook asbestsanering.
Draag bij het verwijderen van asbest in Emmen beschermende middelen. Denk hierbij aan een mondkapje en een bril. Zorg ervoor dat de platen niet breken. Nog één tip, houd het oppervlak nat.

Afvalcontainer huren in Emmen

Wilt u een afvalcontainer huren in Emmen? Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt en betaalt, dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12.00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt dit tijdens het bestellen aangeven in het opmerkingenveld.

De voordelen van BorkBak

Het huren van een afvalcontainer neemt u veel last uit handen. De container wordt gebracht en gehaald op een afgesproken moment en u hoeft zelf geen afval af te voeren. Dit scheelt u enorm veel tijd en moeite. U kunt zich nu alleen maar op de klus zelf richten. Daarnaast biedt BorkBak enkele aantrekkelijke voordelen, zoals:

 • Levering binnen 24 uur in Emmen;
 • Scherpste prijs in Drenthe;
 • Bestellen zonder account;
 • All-in prijs.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?