• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 6m³

L 350 x B 170 x H 100

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 6 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 350 cm breedte 170 cm hoogte 100 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 6 m3

Wanneer u een kleine verbouwing doet aan uw woning of schuur is waarschijnlijk uw eigen afvalcontainer te klein. In dat geval kunt u bij BorkBak een afvalcontainer huren van 6 m3. In ons assortiment vindt u afvalcontainers voor verschillende soorten afval en materialen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 6 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Een 6 m3 container mag u tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen. Het is niet toegestaan dat er rondom de randen voorwerpen uitsteken.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Waarvoor is een 6 kuub container geschikt?

Een 6 kuub container komt goed van pas als u bijvoorbeeld uw tuin aan het verbouwen bent of een middelgrote kamer in uw huis. Een 6 m3 puincontainer is ook ideaal als u kleine meubels weg wilt gooien of muren tot circa 20m2 gaat slopen. Wanneer u grote meubels weg wilt gooien, of bijvoorbeeld een grote badkuip, dan kunt u beter een 10 m3 puincontainer bestellen. U dient er rekening mee te houden dat de 6 kuub container namelijk niet tot over de rand gevuld mag worden. Doet u dit wel, dan kunt u een naheffing verwachten. Een 6 m3 container is een open afvalcontainer met een inhoud van circa 6 m3 en is geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De afmetingen van de 6 m3 puincontainer zijn: lengte 350 cm x breedte 170 cm x hoogte 100 cm.

Wat zijn de voordelen van een 6 m3 container huren?

Bent u uw tuin aan het verbouwen? Of uw badkamer? Daar kan een hoop puin bij vrijkomen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw afval zelf naar de stort te brengen, maar waarom huurt u niet gewoon een 6 m3 container bouw- en sloopafval? Dit levert u namelijk een groot aantal voordelen op. Allereerst kunt u met een 6 m3 container zelf al uw vuil direct weggooien. Dit werkt een stuk efficiënter. Ook op het gebied van milieuvriendelijkheid levert het voordelen op. Daarnaast heeft u geen rondslingerend puin in en rondom uw huis. In een 6 m3 container kunt u puin en afval veilig opbergen. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het afval, bovendien werkt het kostenbesparend.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

Bij BorkBak bieden wij een 6 m3 container aan voor diverse soorten afval. De container kunt u dus voor een diversiteit aan situaties gebruiken. U kunt dan denken aan het verbouwen van uw tuin of het weggooien van kleine meubels. U kunt een 6 m3 container huren als particulier, maar ook als bedrijf. De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in de 6 m3 container:

 • A/B hout
 • C hout
 • Bouwafval en sloopafval
 • Schoon puin
 • Grofvuil
 • Groenafval
 • Grondafval
 • Dakafval
 • Asbest

Wat kost een 6 m3 puincontainer?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een 6 m3 puincontainer huren is bij ons dus heel voordelig! Wilt u een 6 kuub container bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een 6 m3 puincontainer kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het groenafval.

Container bouw- en sloopafval huren bij BorkBak

Bent u aan het verbouwen en zoekt u naar een manier om eenvoudig uw afval kwijt te raken? Huur dan een 6 m3 container bij BorkBak. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een 6 m3 container bouw- en sloopafval kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de 6 m3 puincontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw 6 m3 container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?