• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 10m³

L 550 x B 230 x H 80

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 10 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 550 cm breedte 230 cm hoogte 80 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 10 m3

Hoe groot is een container van 10 m3 is een vraag die we vaak van onze klanten horen. De afmetingen van deze container is 550 cm lang, 230 cm breed en 80 cm hoog. Per soort kunnen de maten iets afwijken. Hierdoor is de 10 m3 zeer bruikbaar voor een wat grotere verbouwing. Voor de container heeft u natuurlijk een standplaats nodig. Deze maat neemt één parkeerplaats is beslag. Om de container neer te zetten moeten er echter twee parkeerplaatsen vrijgehouden worden die zo dicht mogelijk bij uw woning liggen. De vrachtwagen heeft deze ruimte nodig om de container te kunnen plaatsen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 10 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Waarom een 10 m3 container huren?

Gaat u de badkamer verbouwen en de oude badkuip verwijderen? Wordt de oude keuken uit uw huis gesloopt of gaat u de complete tuin eens goed aanpakken? Een 10 kuub container huren is dan een hele goede oplossing! Deze is groot genoeg om wat grotere objecten in kwijt te kunnen, zoals bijvoorbeeld een badkuip, oude douchecabine of een bankstel. Het soort afval bepaalt welke container u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een puincontainer 10 m3 of een bouwafval container 10 m3. Weet u niet zeker of de 10 m3 container groot genoeg is? Dan kunt u het best een maat groter bestellen. U mag de container 30 cm boven de rand vullen, maar afvaldelen mogen niet uitsteken.

Wat zijn de voordelen van de container?

Gaat u aan de slag met een flinke verbouwing of project? Een 10 kuub container huren biedt dan veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Voldoende ruimte voor grotere objecten zoals een bankstel, een badkuip of grotere delen puin;
 • Geen zorg over verwerking van het afval;
 • Het afval wordt veilig en netjes geruimd, geen troep in of rond uw woning;
 • U kunt de 10 m3 container voor verschillende afvalstromen huren.

Wat kunt u kwijt in de 10 m3 container?

Een 10 m3 container is niet een standaard container voor alle soorten puin en vuil. U huurt een container voor het soort afval dat u gaat ruimen. De puincontainer 10 m3 en bouwafval container 10 m3 hadden we al genoemd. Deze zijn geschikt voor respectievelijk schoon puin en bouwafval en sloopafval. In deze maat kunt u echter ook een container huren voor de volgende soorten afval:

 • A/B hout
 • C hout
 • Grofvuil
 • Groenafval
 • Grondafval
 • Dak afval

Wat kost de container?

Bent u van plan om een 10 m3 container te huren? Vul dan uw postcode in op onze website! U weet dan onmiddellijk wat de exacte kosten zijn. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van de container, BorkBak is namelijk de goedkoopste van Nederland!

10 kuub container huren bij BorkBak

Wilt u een 10 m3 container huren? Bestel dan uw container bij ons, u profiteert dan van de vele voordelen die BorkBak biedt. Als u vandaag de container bestelt, dan staat de container de volgende werkdag bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij bieden een all-in prijs voor vier weken, dit is inclusief verwerking van het afval. Heeft u de container langer nodig, dan kunt eenvoudig extra weken bijboeken!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?