• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 17m³

L 600 x B 230 x H 115

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 15 m3. Geschikt voor grote klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 600 cm breedte 230 cm hoogte 115 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 15 m3

Gaat u een tuinrenovatie doen of vindt er een verbouwing plaats in uw woning of bedrijf? Voor het afvoeren van afval is het dan heel handig om een container te huren. Een 15 m3 container is een vrij grote container waar veel afval in afgevoerd kan worden. Deze maat container is voor verschillende doeleinden te bestellen, zoals een grond container 15 m3. Bestel nu uw afvalcontainer bij BorkBak! Hier kunt u meer lezen over de container, bijvoorbeeld over de 15 m3 container afmetingen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 15 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Voor wie is een 15 m3 container geschikt?

Wacht u een flinke klus, zoals een verbouwing van een pand, het afgraven van een tuin of het slopen van een garage of schuur? De 15 kuub container kan dan een hele goede keus zijn voor u. Het gaat hier namelijk om een container van groot formaat waar u veel afval in af kunt voeren. Een groot voordeel van zo’n container is dat u niet meer ontelbaar keren naar de milieustraat hoeft te gaan om uw afval weg te brengen. De 15 m3 container kunt u in verschillende varianten bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grond container 15 m3. Deze is heel handig als u een vijver of zwembad in uw tuin wilt plaatsen. Er moet dan een flinke berg grond afgevoerd worden. Het is belangrijk om de juiste container voor uw klus te bestellen. Niet elk soort afval mag namelijk bij elkaar in de container geplaatst worden.

Wat zijn de voordelen van de container?

Heeft u een grote klus gepland waar veel afval, grond of puin wordt afgevoerd? Een 15 m3 container huren levert u dan de volgende voordelen op:

 • Een grote container bevat voldoende inhoud om al uw puin, afval of grond in te storten
 • U hoeft niet vele keren naar de afvalverwerking te rijden
 • De 15 kuub container is voor verschillende afvalstromen beschikbaar
 • De container wordt gebracht en opgehaald wanneer u klaar bent. U  heeft er verder geen enkele zorg aan

Wat kunt u kwijt in de 15 m3 container?

De 15 m3 container wordt vaak gehuurd door mensen die een grote klus aangaan. Er kan namelijk veel afval in afgevoerd worden. Voor de verschillende soorten afval heeft u echter een specifieke container nodig. Gaat u bijvoorbeeld de tuin afgraven voor een vijver of zwembad? Dan heeft u een grond container 15 m3 nodig. Een 15 kuub container is beschikbaar voor de volgende afvalstromen:

 • A/B hout
 • Bouwafval en sloopafval
 • Schoon puin
 • Grondafval

Wat kost de container?

Wilt u een 15 kuub container huren, maar vraagt u zich af wat de kosten zijn? Als u op onze website uw postcode invult, dan kunnen wij u in een paar seconden de exacte kosten melden. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van recycle containers van Nederland. Bovendien bieden wij aantrekkelijke huurvoorwaarden en een goede service.

15 kuub container huren bij BorkBak

Bestel vandaag nog een container bij ons, wij kunnen de afvalcontainer dan al de volgende werkdag bij u plaatsen. Een 15 m3 container is zeer geschikt voor de wat grotere klussen. U kunt deze maat container bestellen voor verschillende afvoerstromen, zoals grond, puin, bouwafval en A/B hout. Heeft u vragen over onze containers? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?