• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Scherpe All-in-prijzen
  • 4 - 8 Weken huur

Menggranulaat (0/31,5)

(0/31,5)

Voer je postcode in om te bestellen

  • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 3 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
  • Afmetingen - lengte 250 cm breedte 150 cm hoogte 100 cm
  • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 3m3

Bent u bezig met een kleine verbouwing of wilt u uw tuin onder handen nemen? Dan krijgt u te maken met een hoop afval. Uw eigen container is dan al snel te klein. BorkBak biedt voor u de uitkomst: het huren van een afvalcontainer 3 m3. Met een afvalcontainer van 3 m3 kunt u al een boel afval snel en eenvoudig kwijt. We hebben containers in ons assortiment voor een groot aantal verschillende soorten afval. Houd er wel rekening mee dat u een 3 m3 container tot maximaal 30 centimeter boven de rand mag beladen. Uitstekende delen rondom de container niet zijn toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een 3 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?