• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Groenafval container huren

Wilt u tuinafval afvoeren? Bestelt u dan een container groenafval bij BorkBak! Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Nederland en u bestelt al een groenafval container vanaf 3m3. In een groenafval container kunt u bijvoorbeeld bladeren, takken, struiken en snoeiafval gooien.

Voor wie is een container groenafval geschikt?


Na de verbouwing van uw tuin of een flinke snoeibeurt kan er veel groenafval ontstaan. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan takken, struiken, bladeren, kleine bomen, snoeiafval en ander groenafval. Een container huren groenafval is dan de ideale oplossing. U kunt deze gemakkelijk bestellen op onze website. Als u de container voor 15 uur bestelt, wordt deze de volgende dag al bij u thuis of op uw zakelijke locatie geleverd. De container groenafval mag u vier weken lang gebruiken en wanneer de container vol is, komen wij deze op uw verzoek ophalen. Is uw container eerder vol? Geen probleem! U kunt dan gewoon een inruil verzoek indienen, dan staat er binnen korte tijd weer een nieuwe groenafval container bij u op de stoep. U mag de container tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor groenafval, bovendien werkt het kostenbesparend. Uitstekende delen rond de container zijn daarbij niet toegestaan. Het afvoeren van groenafval wordt dankzij een groenafval container een moeiteloze klus.

Wat zijn de voordelen van een groenafval container?

Als u van plan bent om uw tuin te verbouwen, dan levert dit een hoop groenafval op. U kunt er natuurlijk voor kiezen om op en neer te rijden naar de stort, maar zou het niet veel handiger zijn als u al het afval gewoon in een container bij uw huis zou kunnen gooien? Zo houdt u de omgeving rondom uw huis netjes en veilig, bespaart u tijd en kunt u alle energie stoppen in het herinrichten van uw tuin. De containers van BorkBak worden voor uw deur geplaatst en weer opgehaald zodra ze vol zijn. Het enige wat u hoeft te doen is even bellen of een mailtje sturen. Wel zo gemakkelijk toch?

Heb ik een vergunning nodig voor een groenafval container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de groenafval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een container groenafval?

Groenafval is een benaming voor al het tuinafval. Dat wil zeggen dat er voornamelijk groen afval is. Zo af en toe is het bruin. Dat zijn dan de takken van bomen of struiken. Voor de rest behoren gras, schoffel afval en struiken tot het groenafval. Verbrand of geïmpregneerd hout behoren daar niet toe. Onder deze tekst vindt u een schematische weergave van wat er wel en niet in een groenafval container mag. Enkele afvalsoorten die u mag storten in de groenafval container zijn takken, bladeren, struiken, bloemen, plantenresten, hooi, stro en fruit.

Wanneer wordt de groenafval container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw container.

Container huren groenafval; wat kost het?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een container huren is bij ons dus heel voordelig! Wilt u een groenafval container bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een container huren kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het groenafval.

Container huren groenafval bij BorkBak

Bent u van plan om binnenkort uw tuin te verbouwen? Of heeft u een groot aantal bomen of struiken die gesnoeid moeten worden? Dan is een container huren groenafval een ideale oplossing! Natuurlijk kiest u voor een groenafval container van BorkBak; wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland! In een container groenafval mag u onder andere takken, bladeren, struiken, bloemen, plantenresten, hooi, stro en fruit gooien. Als u een container voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container groenafval? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het groenafval. Bestel nu uw groenafval container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een Groenafval Container?

 • Takken
 • Struiken
 • Schoffelafval
 • Gras
 • Stronken/Stammen

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout
 • Overig afval

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?