• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Scherpe All-in-prijzen
  • 4 - 8 Weken huur

Grondafval container huren

Wilt u gemakkelijk en goedkoop grond afvoeren? Op onze website kunt u heel eenvoudig een grondafval container huren. In een container kunt u schoon grond kwijt, zoals zand, veen, zwarte grond en aarde. Een grondafval container voor uw deur levert u enorm veel voordelen op en het is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. U kunt al een grondafval container huren vanaf 3m3.

Voor wie is een grondafval container geschikt?

Een grondafval container is geschikt voor bedrijven en particulieren die op een gemakkelijke manier schoon grond willen afvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een herindeling of een grote verbouwing van uw tuin achter de rug waarbij veel zand, aarde, veen, zwarte grond of een ander soort grond is vrijgekomen? Dan kunt u bij BorkBak heel gemakkelijk een grondafval container huren. U kiest dan voor een container voor schone grond in de gewenste maat. U kunt bij ons een grondafval container huren in de afmetingen 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3.

Wat zijn de voordelen van een grondafval container huren?

Bent u van plan om uw tuin een grote make-over te geven? En komt hier veel grondafval bij vrij? Een grondafval container huren levert dan veel voordelen op. Ten eerste werkt het veel efficiënter en makkelijker om een container te kunnen vullen met grond. U hoeft niet steeds losse grond op te ruimen en weg te brengen. Dit levert ook voordelen op gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid op. In de container kunt u de grond veilig opbergen. U mag de container tot de rand vullen. Dit is een veilige marge voor de grond, bovendien werkt het kostenbesparend. Het afvoeren van grond wordt dankzij een afvalcontainer een moeiteloze klus. Is de container vol, dan wordt deze gewoon opgehaald!

Heb ik een vergunning nodig voor een afvalcontainer grond?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de grondafval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een grondafval container?

In de container behoren alle afvalsoorten die met ‘de grond’ te maken hebben. De naam zegt het al, maar dit is bijvoorbeeld zand, klei, grasmatten of veen. Wat niet mag is hout, plastic, wortels of grind. Onderaan de tekst staat een schema met wat wel en niet in de containers mag. Wilt u weten welk soort zand en grond u mag afvoeren? In het schema hieronder staat beschreven wat er wel en niet in de afvalcontainer grond geplaatst mag worden. Een grondafval container is bijvoorbeeld niet alleen voor grond, maar ook voor zand en veen. Het is belangrijk dat u goed oplet dat u alleen afval stort dat daadwerkelijk geschikt is voor de desbetreffende container.

Wanneer wordt de grondafval container bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de grondafval container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw container.

Grondafval container huren; wat kost het?

Een grondafval container huren bij BorkBak is heel voordelig, wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland! Wilt u een container bestellen bij ons? Voer dan uw postcode in op onze website. U krijgt dan binnen enkele tellen antwoord op uw vraag: Wat kost een container huren? Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van de grond.

Grondafval container huren bij BorkBak

Heeft u een herindeling of een grote verbouwing van uw tuin achter de rug waarbij veel zand, aarde, veen, zwarte grond of een ander soort grond is vrijgekomen? Wilt u daarom een grondafval container bestellen? Kies dan voor een container van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een grondafval container kunt u schoon grond kwijt, zoals zand, veen, zwarte grond en aarde. Als u een container voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van grond. Bestel nu uw grondafval container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?