Bouw-en sloopafval afvoeren

De containers van BorkBak zijn er in verschillende soorten, met allemaal een andere inhoud. Voor bouw- en sloopafval verschilt dit van 3 m3 tot 40 m3. Voor iedere klus is er een passende container. Ze mogen tot dertig centimeter boven de rand gevuld worden. De voorwerpen mogen niet uitsteken rondom de container.

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een soort container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de bouw- en sloopafval container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is dit uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een bouw- en sloopafval container?

Bouw- en sloopafval is een breed begrip. Wat is dit precies en wat mag er in zo’n container? Sloopaval omvat meerdere materialen. In de container kunnen daarom veel verschillende soorten afval. Dit kunnen kunstoffen zijn, maar ook metalen, steenachtige materialen en tapijten. Sommige delen mogen helaas niet. Dit is onder andere materiaal dat asbesthoudend is. Daarnaast mag er ook geen chemisch afval in. Huishoudelijk afval en witgoed zijn ook uitgesloten. Meer details over de inhoud van de bouw- en sloopafval container vindt u in het schema hieronder.

Wanneer wordt de container bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de bouw-en sloopafval container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw container.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise