C-hout afvoeren

Houtafval is te verdelen in drie categorieën, namelijk A-hout, B-hout en C-hout. Hierbij is het hout ingedeeld op basis van de kwaliteit. Zo is A-hout te recyclen, C-hout kan dat niet. Dit betreft behandeld en geïmpregneerd hout, zoals bijvoorbeeld bielzen. Dit moet apart ingezameld worden. Bij BorkBak zijn er speciale C-hout containers, variërend van 3 m3 tot 40 m3.

Heb ik een vergunning nodig voor een c-hout container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de C-hout container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een C-hout container?

In een C-hout container mag alleen c-hout. Dit klinkt logisch, maar de verschillende soorten hout moeten apart verzameld worden. Het hout dat in deze container mag is bijvoorbeeld geïmpregneerde bielzen of geïmpregneerd hout. Verbrand hout, MDF en gewolmaniseerd hout mogen ook. In tegenstelling tot de andere houtcontainer mogen bijvoorbeeld pallets en hardhout niet ingeleverd worden. Een overzicht van wat wel en wat niet in de container mag, vindt u hieronder.

Wanneer wordt de C-hout container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de C-hout container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw C-hout container.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise