• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 40m³

L 650 x B 230 x H 270

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 40 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 650 cm breedte 230 cm hoogte 270 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 40 m3

Bent u bezig met een grote verbouwing of wilt u uw tuin onder handen nemen? Dan krijgt u te maken met een hoop afval. Uw eigen container is dan al snel te klein. BorkBak biedt voor u de uitkomst: het huren van een afvalcontainer 40 m3. Met een afvalcontainer van 40 m3 kunt u al een boel afval snel en eenvoudig kwijt. We hebben containers in ons assortiment voor een groot aantal verschillende soorten afval. Houd er wel rekening mee dat u een 40 m3 container tot de rand mag beladen. Uitstekende delen rondom de container niet zijn toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een 40 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Voor wie is een 40m3 container geschikt?

Veel mensen bestellen een 40 kuub container. Het is namelijk erg fijn om een container te hebben die groot genoeg is om alle puin en afval in te kunnen deponeren. U kunt deze container voor verschillende klussen gebruiken, maar het wordt vooral gebruikt om bij renovaties en sloopwerkzaamheden sloopafval te kunnen afvoeren. Moet u veel hout deponeren? Huur dan de houtcontainer 40 kuub. Wilt u de grootste maat container bestellen? Dan kunt u het best de 40m3 container huren. Deze container is in de meeste gevallen groot genoeg om al uw afval en puin in kwijt te kunnen.

De voordelen van de container

De 40 kuub container is de grootste container in ons assortiment. Deze container is daarom geschikt voor grote renovaties en verbouwingen of het slopen van een gebouw. Deze container biedt de volgende voordelen:

 • Een grote container voor het deponeren van vuil en puin zoals sloopafval, hout en bouwafval;
 • De container wordt gebracht en opgehaald, u heeft daardoor geen enkele zorg aan de verwerking van het afval;
 • Dankzij de grote maat weet u zeker dat al het afval in de container past. Beter een te grote dan een te kleine container!

Wat voor afval mag er in de 40 kuub container?

De 40m3 container kunt u gebruiken voor verschillende soorten afval. Zo kunt u bijvoorbeeld een houtcontainer 40 kuub bij ons bestellen. Deze maat container is geschikt voor de volgende soorten afval:

 • A/B hout;
 • C hout;
 • Grofvuil;
 • Bouwafval en sloopafval;
 • Groen afval.

Hoeveel kost een 40m3 container huren?

Bent u op zoek naar een houtcontainer 40 kuub of wilt u de grootste container bestellen voor het verwerken van grofvuil of bouwafval? Vul dan uw postcode in op onze website! Wij geven u dan de exacte prijs voor het huren van een 40m3 container. Dit is een all-in prijs, dat betekent inclusief btw, vier weken huur, verwerking van het afval en het plaatsen en halen de container. Een betere prijs vindt u niet in Nederland!

BorkBak voor containers en afvalstromen

Zoekt u een grote afvalcontainer voor een verbouwing, renovatie of sloop? De 40m3 container is hier zeer geschikt voor. U kunt deze container ook gebruiken voor groen afval, bijvoorbeeld als er een grote tuin gerenoveerd gaat worden. Bestel uw container bij BorkBak, wij bieden u een aantrekkelijke all-in prijs, wij zijn de goedkoopste aanbieder van afvalcontainers van Nederland.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?