• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 9m³

L 350 x B 170 x H 160

Voer je postcode in om te bestellen

 • Open afvalcontainer met een inhoud van circa 9 m3. Geschikt voor grote klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 350 cm breedte 170 cm hoogte 160 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 9 m3

Bij een grotere verbouwing of renovatie heeft u natuurlijk een grotere container nodig. Uw eigen container is veel te klein. Daarom kunt u bij BorkBak voordeling een afvalcontainer van 9 m3 huren. Wij leveren containers voor veel soorten afval en materialen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 9 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Een 9 m3 container mag u tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen. Houd er rekening mee dat uitstekende delen rondom de container niet zijn toegestaan.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Waarvoor is een 9 kuub container geschikt?

U kunt de 9 m3 container gebruiken voor verschillende soorten afval. Heeft u bouw-, puin-, groen-, grond-, hout-, vervuilde grond- of dakafval? De 9 m3 container is voor u dan de juiste keuze. De 9 kuub container is een open afvalcontainer met een inhoud van circa 9 m3 en is geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De afmetingen van de 9 m3 container zijn: lengte 350 cm x breedte 170 cm x hoogte 160 cm.

Wat zijn de voordelen van een 9 m3 container huren?

Als u bezig bent met een grote verbouwing, dan komt hier een hoop puin en afval bij kijken. Ook wanneer u de tuin aan het renoveren bent komt er veel groenafval vrij. Een 9 m3 container huren is dan een goede oplossing. Zo hoeft u niet steeds zelf op en neer te rijden naar de stort, maar kunt u al het afval en puin gewoon in een container voor uw huis gooien. Niet alleen werkt dit en stuk efficiënter, het is ook nog eens milieuvriendelijk. Een ander groot voordeel is de veiligheid; rondslingerend puin kan nog wel eens voor een ongelukje zorgen. In een 9 m3 container kunt u puin en afval veilig opbergen. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het afval, bovendien werkt het kostenbesparend.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

De 9 m3 containers zijn ongeveer 350 cm lang, 170 cm breed en 160 cm hoog, maar dit kan per afvalsoort enkele centimeters verschillen. De 9 kuub container is dus uitermate geschikt voor een (middelgrote) verbouwing. Hoewel de container één parkeerplaats in bezit neemt, moeten er twee parkeerplaatsen vrij zijn wanneer wij de container komen leveren. De vrachtwagen heeft deze ruimte namelijk nodig om te kunnen draaien. De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in de 9 m3 container:

 •  A/B hout
 •  C hout
 •  Bouwafval en sloopafval
 •  Schoon puin
 •  Grofvuil
 •  Groenafval
 •  Grondafval
 •  Dakafval
 •  Asbest

Wat kost een 9 kuub container?

Wilt u voordelig een 9 kuub container huren? Kies dan voor BorkBak, wij zijn de goedkoopste container verhuurder van Nederland! Wilt u een 9 kuub container bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een 9 m3 container kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het groenafval.

9 m3 container huren bij BorkBak

Zit u midden in een verbouwing en zoekt u naar een efficiënte en voordelige manier om van uw afval af te komen? Huur dan een 9 m3 container bij BorkBak. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een 9 m3 container bouw- en sloopafval kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de 9 m3 puincontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw 9 m3 container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?