• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Afvalcontainer 9m³ gesloten

L 350 x B 170 x H 170

Voer je postcode in om te bestellen

 • Gesloten afvalcontainer met een inhoud van circa 9 m3. Geschikt voor grote klussen in en om het huis
 • Afmetingen - lengte 350 cm breedte 170 cm hoogte 170 cm
 • All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 9 m3

Staat er een verbouwing op de planning, maar heeft u liever uw afval goed afgeschermd? Dan kunt u bij BorkBak een dichte afvalcontainer 9 m3 huren. Wij hebben gesloten afvalcontainers voor bijna alles soorten afval en materialen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 9 m3 gesloten container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Zorg er dus voor dat u op de hoogte bent van de regelgeving.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer in het tijdvak 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Aan uw betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Nee, de container moet u laten staan op de plek waar onze chauffeur hem heeft neergezet.

Ja, u als huurder bent verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal of andere calamiteiten.

U mag bij een portaalcontainer maximaal 30 cm boven de rand beladen.

u huurt bij ons een container voor 4, 5, 6, 7 of 8 weken. Wanneer u de container nog langer nodig heeft brengen wij nadien een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Nee, dit betreft de maximale termijn. Het is ook mogelijk om de container al de volgende dag op te laten halen. U kunt u container zelf via de Afmeldknop afmelden.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees alle vragen

Waarvoor is een gesloten afvalcontainer geschikt?

De gesloten afvalcontainer is te huren voor verschillende soorten afval, zoals bijvoorbeeld grofvuil, steenachtig materiaal, sloophout, afvalhout en meubilair. U kunt een gesloten afvalcontainer niet gebruiken voor asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, accu’s, gevaarlijk afval of klein chemisch afval, technisch rubber, autobanden en dakleer. De 9 kuub container is een gesloten afvalcontainer met een inhoud van circa 9 m3 en is geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De afmetingen van de 9 m3 container zijn: lengte 350 cm x breedte 170 cm x hoogte 160 cm.

Wat zijn de voordelen van een dicht container huren?

Het grote voordeel van een dicht container huren is dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw container. Zo hebben derden geen kans om illegaal afval te dumpen. Een ander groot voordeel van een gesloten afvalcontainer is dat uw afval niet wegwaait en in uw woonwijk terecht komt; het blijft allemaal netjes opgeborgen in de container. Een gesloten container huren werkt niet alleen efficiënter, het is ook nog eens milieuvriendelijk. Een ander groot voordeel is de veiligheid; rondslingerend puin kan nog wel eens voor een ongelukje zorgen. In een 9 m3 gesloten container kunt u puin en afval veilig opbergen. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het afval, bovendien werkt het kostenbesparend.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in een gesloten afvalcontainer:

 • A/B hout
 • C hout
 • Bouwafval en sloopafval
 • Schoon puin
 • Grofvuil
 • Groenafval
 • Grondafval

Gesloten container huren, wat kost dat?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Wilt u dus voordelig een dicht container huren? Kies dan voor BorkBak. Voor het bepalen van de prijs hoeft u alleen maar op onze website uw postcode in te vullen; u ziet dan gelijk wat de prijs is van een gesloten container huren. BorkBak biedt u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het puin of afval.

Gesloten container huren bij BorkBak

Heeft u afval met een andere afvalstroom dan hout- en bouw & sloopafval? Dan is het niet verstandig om een gesloten container te huren voor uw klus. Ook als uw verbouwing veel groter of kleiner is dan de grootte van onze gesloten afvalcontainer (9 m3), dan heeft u wellicht meer aan een open container. U huurt een container bij BorkBak van 3 m3 tot en met 40 m3. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een gesloten container kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de gesloten afvalcontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw gesloten afvalcontainer bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?