15 m3 Schoon Puin

423,50

incl. btw en 4 weken huur

4 weken
5 weken (+ €15)
6 weken (+ €30)
7 weken (+ €45)
8 weken (+ €60)
Categorie:
  • Levering binnen 24 uur
  • Scherpste prijs in Nederland
  • All-in prijs, inclusief BTW, bezorgen, ophalen, verwerking van afval en 4 weken huur

Beschrijving

Afvalcontainer huren 15 m3 schoon puin

Een 15 m3 schoon puin container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een 15 m3 schoon puin container?

Afhankelijk van uw gemeente is het wel of niet noodzakelijk om een vergunning te hebben voor de plaatsing van de 15 m3 container. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om voor een vergunning te zorgen voordat de container geplaatst wordt. Denk daarbij aan de geldigheidsduur.
Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Bestelt en betaald u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces.

Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld.

Wat voor afval mag in deze afvalcontainer?

Veelgestelde vragen

Een afvalcontainer bestellen doet u eenvoudig door de gewenste container te selecteren, uw gegevens in te vullen en uw bestelling online met iDeal te betalen.

U kunt bij ons betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn op het moment dat wij uw container leveren.
Wanneer u wel een specifieke plaats in gedachten heeft waar de container neergezet moet worden, dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

U mag maximaal 30 cm boven de rand beladen.

U huurt bij ons een container voor 4 weken. Wanneer u de container langer nodig heeft brengen wij in overleg een toeslag in rekening.

Maandag t/m vrijdag: van 07:00 tot 18:00 uur

Heeft u nog een vraag?

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Wilt u snel reactie? Stel dan uw vraag rechtsonder via WhatsApp. Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

U kunt natuurlijk ook altijd onder veelgestelde vragen kijken.

Extra informatie

Afmetingen 600 × 230 × 115 cm