15 m3 container huren

10 m3 A/B Hout

L 550 x B 230 x H 80 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 10 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 550 cm breedte 230 cm hoogte 80 cm
All-in prijs - inclusief btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 10 m3

Wanneer er een verbouwing op de planning staat, is uw eigen container zeer waarschijnlijk veel te klein. Daarom kunt u bij BorkBak terecht voor het huren van een afvalcontainer van 10 m3. Deze container heeft u dan vier weken tot uw beschikking.

Heb ik een vergunning nodig voor een 10 m3 container?

Afhankelijk van uw gemeente is het wel of niet noodzakelijk om een vergunning te hebben voor de plaatsing van de container. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om voor een vergunning te zorgen voordat de container geplaatst wordt. Denk daarbij aan de geldigheidsduur. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Een 10 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld. Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise