15 m3 container huren

15 m3 A/B Hout

L 600 x B 230 x H 115 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 15 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 600 cm breedte 230 cm hoogte 115 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

15 m3 container

Gaat u een tuinrenovatie doen of vindt er een verbouwing plaats in uw woning of bedrijf? Voor het afvoeren van afval is het dan heel handig om een container te huren. Een 15 m3 container is een vrij grote container waar veel afval in afgevoerd kan worden. Deze maat container is voor verschillende doeleinden te bestellen, zoals een grond container 15 m3. Bestel nu uw afvalcontainer bij BorkBak! Hier kunt u meer lezen over de container, bijvoorbeeld over de 15 m3 container afmetingen.

Voor wie is een 15 m3 container geschikt?

Wacht u een flinke klus, zoals een verbouwing van een pand, het afgraven van een tuin of het slopen van een garage of schuur? De 15 kuub container kan dan een hele goede keus zijn voor u. Het gaat hier namelijk om een container van groot formaat waar u veel afval in af kunt voeren. Een groot voordeel van zo’n container is dat u niet meer ontelbaar keren naar de milieustraat hoeft te gaan om uw afval weg te brengen. De 15 m3 container kunt u in verschillende varianten bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grond container 15 m3. Deze is heel handig als u een vijver of zwembad in uw tuin wilt plaatsen. Er moet dan een flinke berg grond afgevoerd worden. Het is belangrijk om de juiste container voor uw klus te bestellen. Niet elk soort afval mag namelijk bij elkaar in de container geplaatst worden.

15 m3 Container afmetingen

De 15 m3 container afmetingen zijn: lengte 600 cm, breedte 230 cm en hoogte 115 cm. De container mag tot 30 cm boven de rand van de container gevuld worden. Door de grootte van de container zijn er twee parkeerplaatsen nodig om deze te kunnen plaatsen. Voor het plaatsen en ophalen is er echter nog meer ruimte nodig (nog eens twee parkeerplaatsen). Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. De container is door de grootte vrij zwaar. Het valt daarom aan te raden om de container stevig en stabiel te plaatsen als u de container in uw eigen tuin wilt. U kunt hiervoor bijvoorbeeld rijplaten neerleggen.

Wat zijn de voordelen van de container?

Heeft u een grote klus gepland waar veel afval, grond of puin wordt afgevoerd? Een 15 m3 container huren levert u dan de volgende voordelen op:
  • Een grote container bevat voldoende inhoud om al uw puin, afval of grond in te storten
  • U hoeft niet vele keren naar de afvalverwerking te rijden
  • De 15 kuub container is voor verschillende afvalstromen beschikbaar
  • De container wordt gebracht en opgehaald wanneer u klaar bent. U  heeft er verder geen enkele zorg aan

Wat kunt u kwijt in de 15 m3 container?

De 15 m3 container wordt vaak gehuurd door mensen die een grote klus aangaan. Er kan namelijk veel afval in afgevoerd worden. Voor de verschillende soorten afval heeft u echter een specifieke container nodig. Gaat u bijvoorbeeld de tuin afgraven voor een vijver of zwembad? Dan heeft u een grond container 15 m3 nodig. Een 15 kuub container is beschikbaar voor de volgende afvalstromen:
  • A/B hout
  • Bouwafval en sloopafval
  • Schoon puin
  • Grondafval

Heb ik een vergunning nodig voor een 15 m3 afvalcontainer?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Zorg ervoor dat u van tevoren op de hoogte bent welke soorten afval u mag deponeren in de container. Meer informatie vindt u bij de verschillende containers op deze pagina. Een 15 m3 container mag tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan.

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld.

Wat kost de container?

Wilt u een 15 kuub container huren, maar vraagt u zich af wat de kosten zijn? Als u op onze website uw postcode invult, dan kunnen wij u in een paar seconden de exacte kosten melden. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van recycle containers van Nederland. Bovendien bieden wij aantrekkelijke huurvoorwaarden en een goede service.

15 kuub container huren bij BorkBak

Bestel vandaag nog een container bij ons, wij kunnen de afvalcontainer dan al de volgende werkdag bij u plaatsen. Een 15 m3 container is zeer geschikt voor de wat grotere klussen. U kunt deze maat container bestellen voor verschillende afvoerstromen, zoals grond, puin, bouwafval en A/B hout. Heeft u vragen over onze containers? Neem dan gerust contact met ons op!
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise