afvalcontainer 3 m3 container huren

3 m3 a/b hout

L 250 x B 150 x H 100 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 3 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 250 cm breedte 150 cm hoogte 100 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

3M3 container

Wilt u uw tuin onder handen nemen of bent u bezig met een kleine verbouwing? Daar komt een hoop afval bij kijken. De containers van de gemeente zijn dan al snel te klein. Wilt u niet de hele dag op en neer rijden naar de stort? Dan is een kleine afvalcontainer huren de ideale oplossing! Bij BorkBak kunt u een kleine afvalcontainer huren van 3m3. In een 3M3 container kunt u heel eenvoudig een hoop afval kwijt. Een 3 m3 puincontainer mag beladen worden tot maximaal 30 centimeter boven de rand. Hou er wel rekening mee dat uitstekende onderdelen niet toegestaan zijn.

Waarvoor is een container 3 kuub geschikt?

Een container 3 kuub is een kleine afvalcontainer die gebruikt kan worden bij kleine klussen in en om het huis of de renovatie van een enkele ruimte. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een ruimte als een slaapkamer of een (kleine) badkamer. Wilt u een bad of douchecabine weggooien? Dan is een 3M3 container al snel te klein, aangezien u de container niet over de rand mag laden. In dat geval kunt u beter kiezen voor een 6m3 container. De 3 m3 puincontainer is een open afvalcontainer met een inhoud van circa 3 m3. De afmetingen van de kleine afvalcontainer zijn: lengte 250 cm x breedte 150 cm x hoogte 100 cm.

Wat zijn de voordelen van een kleine afvalcontainer huren?

Bent u bezig met een kleine verbouwing of sloop klus? Dan komt hier veel afval bij vrij. Een 3 m3 puincontainer huren is dan een ideale oplossing! Op alle vlakken levert u dit een groot aantal voordelen op! Allereerst wordt de afvoer van het verzamelde afval volledig door ons geregeld. Wij plaatsen de container op het door u gewenste dagdeel voor uw deur en als de 3M3 container vol is stuurt u ons gewoon een berichtje, zodat wij de container weer kunnen ophalen. Een kleine afvalcontainer voor uw huis bespaart u de ritjes naar de stort en daarnaast houdt u alles in en rondom uw huis netjes. Dit is wel zo veilig.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

Bij BorkBak bieden wij een 3M3 container aan voor diverse soorten afval. De container kunt u dus voor een diversiteit aan situaties gebruiken. U kunt dan denken aan kleine verbouwingen van uw huis of tuin tot aan grote sloopwerkzaamheden. U kunt een kleine afvalcontainer huren als particulier, maar ook als bedrijf. De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in de 3 m3 container:
  • A/B hout
  • C hout
  • Bouwafval en sloopafval
  • Schoon puin
  • Grofvuil
  • Groenafval
  • Grondafval
  • Dakafval

Heb ik een vergunning nodig voor een 3 m3 puincontainer?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 en 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Wat kost een 3 m3 puincontainer?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een 3 m3 puincontainer huren is bij ons dus heel voordelig! Wilt u een container 3 kuub bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een 3 m3 puincontainer kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het groenafval.

Afvalcontainer huren bij BorkBak

Bent u bezig met een kleine verbouwingsklus en wilt u op een eenvoudige manier uw afval kwijt? Huur dan een kleine afvalcontainer bij BorkBak. BorkBak is namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een 3M3 container kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de 3 m3 puincontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw 3M3 container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise