20-30-40-m3-container-huren

40 m3 A/B Hout

L 650 x B 230 x H 270 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 40 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 650 cm breedte 230 cm hoogte 270 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

40 m3 Container

Moet u grote hoeveelheden afval verwerken? Dan kunt u het beste kiezen voor een 40m3 container. U bent er dan zeker van dat u voldoende ruimte heeft om alle afval te kunnen deponeren. Wilt u een 40m3 container huren? Dat doet u natuurlijk het voordeligst bij BorkBak! Hier kunt u meer lezen over de 40 kuub container, voor wie de container geschikt is, wat er in de container mag en de 40m3 container afmetingen.

Voor wie is een 40m3 container geschikt?

Veel mensen bestellen een 40 kuub container. Het is namelijk erg fijn om een container te hebben die groot genoeg is om alle puin en afval in te kunnen deponeren. U kunt deze container voor verschillende klussen gebruiken, maar het wordt vooral gebruikt om bij renovaties en sloopwerkzaamheden sloopafval te kunnen afvoeren. Moet u veel hout deponeren? Huur dan de houtcontainer 40 kuub. Wilt u de grootste maat container bestellen? Dan kunt u het best de 40m3 container huren. Deze container is in de meeste gevallen groot genoeg om al uw afval en puin in kwijt te kunnen.

40m3 container afmetingen

De 40 m3 container is een container van groot formaat. Het is belangrijk om hiervan bewust te zijn voordat u de container bestelt. Er is namelijk vrij veel ruimte nodig om te container te kunnen stallen. Het neemt twee tot drie parkeerplaatsen in, daarnaast is er extra ruimte nodig voor de vrachtwagen om de container te kunnen plaatsen. De 40m3 container afmetingen zijn: Lengte 650 cm, breedte 230 cm en hoogte 270 cm. Heeft u een eigen terrein met veel ruimte dat bereikbaar is voor de vrachtwagen? Dan is het een goed idee om de container daar te plaatsen. Zorg wel voor een goede ondergrond, u kunt deze bijvoorbeeld met rijplaten verstevigen.

De voordelen van de container

De 40 kuub container is de grootste container in ons assortiment. Deze container is daarom geschikt voor grote renovaties en verbouwingen of het slopen van een gebouw. Deze container biedt de volgende voordelen:
  • Een grote container voor het deponeren van vuil en puin zoals sloopafval, hout en bouwafval;
  • De container wordt gebracht en opgehaald, u heeft daardoor geen enkele zorg aan de verwerking van het afval;
  • Dankzij de grote maat weet u zeker dat al het afval in de container past. Beter een te grote dan een te kleine container!

Wat voor afval mag er in de 40 kuub container?

De 40m3 container kunt u gebruiken voor verschillende soorten afval. Zo kunt u bijvoorbeeld een houtcontainer 40 kuub bij ons bestellen. Deze maat container is geschikt voor de volgende soorten afval:
  • A/B hout;
  • C hout;
  • Grofvuil;
  • Bouwafval en sloopafval;
  • Groen afval.

Hoeveel kost een 40m3 container huren?

Bent u op zoek naar een houtcontainer 40 kuub of wilt u de grootste container bestellen voor het verwerken van grofvuil of bouwafval? Vul dan uw postcode in op onze website! Wij geven u dan de exacte prijs voor het huren van een 40m3 container. Dit is een all-in prijs, dat betekent inclusief btw, vier weken huur, verwerking van het afval en het plaatsen en halen de container. Een betere prijs vindt u niet in Nederland!

Heb ik een vergunning nodig voor een 40m3 container?

In veel gevallen is een vergunning niet noodzakelijk. Echter, in sommige gemeenten is een vergunning een vereiste voor de plaatsing van een container. Het is belangrijk dat u deze geregeld heeft voordat de container wordt geplaatst. Informatie over de aanvraag van een vergunning kunt u opvragen bij de gemeente waarin u de container laat plaatsen. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent de vergunningen

Wanneer levert BorkBak de container?

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld.

BorkBak voor containers en afvalstromen

Zoekt u een grote afvalcontainer voor een verbouwing, renovatie of sloop? De 40m3 container is hier zeer geschikt voor. U kunt deze container ook gebruiken voor groen afval, bijvoorbeeld als er een grote tuin gerenoveerd gaat worden. Bestel uw container bij BorkBak, wij bieden u een aantrekkelijke all-in prijs, wij zijn de goedkoopste aanbieder van afvalcontainers van Nederland.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise