40 m3 A/B Hout

L 650 x B 230 x H 270
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 40 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 650 cm breedte 230 cm hoogte 270 cm
All-in prijs - btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

40m3 container

De 40m3 containers van BorkBak worden stipt op tijd bij u geleverd. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn. Deze afvalcontainers mogen tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen worden. Daarbij zijn uitstekende delen rondom de container niet toegestaan. Wij bieden de afvalcontainers aan voor houtafval, grofvuil, sloopafval, bouwafval en groenafval.

Heb ik een vergunning nodig voor een 40m3 afvalcontainer?

Afhankelijk van uw gemeente is het wel of niet noodzakelijk om een vergunning te hebben voor de plaatsing van de container. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om voor een vergunning te zorgen voordat de container geplaatst wordt. Denk daarbij aan de geldigheidsduur. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning.

Wat zijn de afmetingen van een 40m3 container?

De afmetingen van onze 40m3 (kuub) afvalcontainers zijn: Lengte 650 cm x breedte 230 cm x hoogte 270 cm.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Bestelt en betaald u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij de afvalcontainer de volgende werkdag al leveren. U kunt natuurlijk ook voor een andere datum kiezen in het afrekenproces. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. Geef dit aan in het opmerkingenveld.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!