6 m3 container huren

6 m3 A/B Hout

L 350 x B 170 x H 100 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 6 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 350 cm breedte 170 cm hoogte 100 cm
All-in prijs - inclusief btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

6 m3 container

Bent u bezig met een kleine verbouwing aan uw woning of schuur? Dan is de kans groot dat uw eigen afvalcontainer binnen de kortste keren vol is. Bij een verbouwing komt namelijk enorm veel afval en puin vrij. Een 6 m3 container huren is dan de perfecte oplossing! Bij BorkBak bestelt u heel gemakkelijk een 6 m3 puincontainer online. U geeft aan welke maat u wenst en het soort afval dat u wilt verwerken en u heeft de volgende werkdag al een container voor uw huis staan!

Waarvoor is een 6 kuub container geschikt?

Een 6 kuub container komt goed van pas als u bijvoorbeeld uw tuin aan het verbouwen bent of een middelgrote kamer in uw huis. Een 6 m3 puincontainer is ook ideaal als u kleine meubels weg wilt gooien of muren tot circa 20m2 gaat slopen. Wanneer u grote meubels weg wilt gooien, of bijvoorbeeld een grote badkuip, dan kunt u beter een 10 m3 puincontainer bestellen. U dient er rekening mee te houden dat de 6 kuub container namelijk niet tot over de rand gevuld mag worden. Doet u dit wel, dan kunt u een naheffing verwachten. Een 6 m3 container is een open afvalcontainer met een inhoud van circa 6 m3 en is geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De afmetingen van de 6 m3 puincontainer zijn: lengte 350 cm x breedte 170 cm x hoogte 100 cm.

Wat zijn de voordelen van een 6 m3 container bouw- en sloopafval huren?

Bent u uw tuin aan het verbouwen? Of uw badkamer? Daar kan een hoop puin bij vrijkomen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw afval zelf naar de stort te brengen, maar waarom huurt u niet gewoon een 6 m3 container bouw- en sloopafval? Dit levert u namelijk een groot aantal voordelen op. Allereerst kunt u met een 6 m3 container zelf al uw vuil direct weggooien. Dit werkt een stuk efficiënter. Ook op het gebied van milieuvriendelijkheid levert het voordelen op. Daarnaast heeft u geen rondslingerend puin in en rondom uw huis. In een 6 m3 container kunt u puin en afval veilig opbergen. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het afval, bovendien werkt het kostenbesparend.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

Bij BorkBak bieden wij een 6 m3 container aan voor diverse soorten afval. De container kunt u dus voor een diversiteit aan situaties gebruiken. U kunt dan denken aan het verbouwen van uw tuin of het weggooien van kleine meubels. U kunt een 6 m3 container huren als particulier, maar ook als bedrijf. De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in de 6 m3 container:
  • A/B hout
  • C hout
  • Bouwafval en sloopafval
  • Schoon puin
  • Grofvuil
  • Groenafval
  • Grondafval
  • Dakafval
  • Asbest

Heb ik een vergunning nodig voor een 6 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Een 6 m3 container mag u tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen. Het is niet toegestaan dat er rondom de randen voorwerpen uitsteken.

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Wat kost een 6 m3 puincontainer?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een 6 m3 puincontainer huren is bij ons dus heel voordelig! Wilt u een 6 kuub container bestellen? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een 6 m3 puincontainer kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het groenafval.

Container bouw- en sloopafval huren bij BorkBak

Bent u aan het verbouwen en zoekt u naar een manier om eenvoudig uw afval kwijt te raken? Huur dan een 6 m3 container bij BorkBak. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een 6 m3 container bouw- en sloopafval kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de 6 m3 puincontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw 6 m3 container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise