6 m3 container huren

6 m3 A/B Hout

L 350 x B 170 x H 100 Alle prijzen zijn incl. BTW
Open afvalcontainer met een inhoud van circa 6 m3. Geschikt voor kleine klussen in en om het huis
Afmetingen - lengte 350 cm breedte 170 cm hoogte 100 cm
All-in prijs - inclusief btw, bezorgen, ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur

Afvalcontainer huren 6 m3

Wanneer u een kleine verbouwing doet aan uw woning of schuur is waarschijnlijk uw eigen afvalcontainer te klein. In dat geval kunt u bij BorkBak een afvalcontainer huren van 6 m3. In ons assortiment vindt u afvalcontainers voor verschillende soorten afval en materialen.

Heb ik een vergunning nodig voor een 6m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Een 6 m3 container mag u tot maximaal 30 centimeter boven de rand beladen. Het is niet toegestaan dat er rondom de randen voorwerpen uitsteken.

Wanneer levert BorkBak afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer tussen 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise