9 m3 gesloten container huren

L 350 x B 170 x H 170 Alle prijzen zijn incl. BTW

Gesloten container huren

BorkBak heeft een 9 m3 gesloten afvalcontainer te huur. Deze gesloten afvalcontainer past op een parkeerplaats en is ideaal als u midden in een verbouwing zit. Een groot voordeel van een gesloten container huren is dat de container volledig af te sluiten is met een slot. Zo ruimt u uw puin niet alleen netjes op, maar ook veilig.

Waarvoor is een gesloten afvalcontainer geschikt?

De gesloten afvalcontainer is te huren voor verschillende soorten afval, zoals bijvoorbeeld grofvuil, steenachtig materiaal, sloophout, afvalhout en meubilair. U kunt een gesloten afvalcontainer niet gebruiken voor asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, accu’s, gevaarlijk afval of klein chemisch afval, technisch rubber, autobanden en dakleer. De 9 kuub container is een gesloten afvalcontainer met een inhoud van circa 9 m3 en is geschikt voor kleine klussen in en om het huis. De afmetingen van de 9 m3 container zijn: lengte 350 cm x breedte 170 cm x hoogte 160 cm.

Wat zijn de voordelen van een dicht container huren?

Het grote voordeel van een dicht container huren is dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw container. Zo hebben derden geen kans om illegaal afval te dumpen. Een ander groot voordeel van een gesloten afvalcontainer is dat uw afval niet wegwaait en in uw woonwijk terecht komt; het blijft allemaal netjes opgeborgen in de container. Een gesloten container huren werkt niet alleen efficiënter, het is ook nog eens milieuvriendelijk. Een ander groot voordeel is de veiligheid; rondslingerend puin kan nog wel eens voor een ongelukje zorgen. In een 9 m3 gesloten container kunt u puin en afval veilig opbergen. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het afval, bovendien werkt het kostenbesparend.

Wat kunt u allemaal kwijt in de afvalcontainer?

De volgende afvalsoorten kunt u kwijt in een gesloten afvalcontainer:
  • A/B hout
  • C hout
  • Bouwafval en sloopafval
  • Schoon puin
  • Grofvuil
  • Groenafval
  • Grondafval

Heb ik een vergunning nodig voor een gesloten 9 m3 container?

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing van de container. Wanneer uw gemeente een vergunning verplicht heeft gesteld, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Let hierbij goed op de geldigheidsduur van de vergunning. Op het moment dat wij de container plaatsen gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van het wel of niet nodig hebben van een vergunning. Zorg er dus voor dat u op de hoogte bent van de regelgeving.

Wanneer levert BorkBak de afvalcontainer?

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw bestelling plaatst en betaalt, dan kunnen wij de volgende werkdag de container plaatsen. U kunt dan natuurlijk ook voor een andere dag kiezen. Tijdens uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven voor een dagdeel. In de ochtend betekent dat wij voor 12:00 uur de container leveren. Kiest u voor middag, dan leveren wij de afvalcontainer in het tijdvak 12.00 – 18.00 uur. Met een specifiek tijdstip proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Gesloten container huren, wat kost dat?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Wilt u dus voordelig een dicht container huren? Kies dan voor BorkBak. Voor het bepalen van de prijs hoeft u alleen maar op onze website uw postcode in te vullen; u ziet dan gelijk wat de prijs is van een gesloten container huren. BorkBak biedt u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het puin of afval.

Gesloten container huren bij BorkBak

Heeft u afval met een andere afvalstroom dan hout- en bouw & sloopafval? Dan is het niet verstandig om een gesloten container te huren voor uw klus. Ook als uw verbouwing veel groter of kleiner is dan de grootte van onze gesloten afvalcontainer (9 m3), dan heeft u wellicht meer aan een open container. U huurt een container bij BorkBak van 3 m3 tot en met 40 m3. BorkBak is de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een gesloten container kunt u vele soorten afval kwijt, zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, groenafval en grondafval. Als u de gesloten afvalcontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afval. Bestel nu uw gesloten afvalcontainer bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise