Rolcontainer huren?

Met enige regelmaat te maken met grotere hoeveelheden restafval, pmd of papier en karton? Met een rolcontainer van BorkBak maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker. Een rolcontainer huren van 240 liter, 660 liter of 1100 liter doet u eenvoudig online bij BorkBak. 

Advies nodig? Wij adviseren u graag voor een rolcontainer passend bij uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

rolcontainer huren 240 liter

240 liter rolcontainer

Afmeting in mm
580 x 740 x 1070
(LXBXH)

rolcontainer huren

660 liter rolcontainer

Afmeting in mm
1370 x 784 x 1215
(LXBXH)

rolcontainer huren

1100 liter rolcontainer

Afmeting in mm
1370 x 1085 x 1315
(LXBXH)

Welk soort afval mag er in een rolcontainer?

Bent u van plan om een dichte container te huren, dan kunt u kiezen voor een rolcontainer. Bij dit type container is de afvalbak voorzien van wieltjes. Dit maakt het gemakkelijker om de container te verplaatsen dan wel te transporteren. Verschillende soorten afval mogen in deze soort container. Zo worden rolcontainers voornamelijk gebruikt voor het verzamelen van restafval of papier en karton, maar u kunt ook een rolcontainer huren om hier PMD in te verzamelen. U kunt voor uw bedrijfsafval een container huren, maar ook als particulier is het huren van een rolcontainer mogelijk bij BorkBak.

Wat zijn de voordelen van het huren van een rolcontainer?

Bij BorkBak kunt u allerlei soorten containers huren, waaronder een rolcontainer. Het gebruik hiervan gaat met een aantal pluspunten gepaard. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is dit type container geschikt voor meerdere soorten afvalstromen. U heeft de keuze uit rolcontainers met verschillende inhoudsmaten. Deze containers zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor zijn ze verrijdbaar. Het verplaatsen van een rolcontainer is een fluitje van een cent.

Een rolcontainer is altijd voorzien van een deksel. Hierdoor wordt alles goed afgesloten en wordt voorkomen dat u te maken krijgt met de onaangename geurtjes van het afval. Bovendien krijgt ongedierte op deze manier geen toegang tot uw (rest)afval. Bijkomend voordeel van een rolcontainer huren bij BorkBak is dat wij lediging op afroep uitvoeren. Wij staan voor u klaar wanneer uw container geleegd moet worden. Bij onze grotere rolcontainers hoeft de container minder vaak geleegd te worden en is er meer ruimte.

Welke opties zijn er om een rolcontainer te huren?

U heeft bij ons de keuze uit rolcontainers met uiteenlopende inhoudsmaten. De grootte kan afgestemd worden op wat u nodig heeft, voor thuis of voor uw bedrijf. De kleinste optie is de 240 liter container, met afmetingen van 580 x 740 x 1070 mm (lengte, breedte en hoogte). Daarnaast kunt u kiezen voor de 660 liter container, met afmetingen van 1370 x 784 x 1215 mm. De grootste optie is de 1100 liter container. Deze 1100 liter container heeft de volgende afmetingen: 1370 x 1085 x 1315 mm. Een rolcontainer van 1100 liter huren doet u bij BorkBak.

Offerte aanvragen

Wilt u voor uw afval een rolcontainer huren? Bij BorkBak bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons een dichte container huren tegen aantrekkelijke all-in tarieven. U kiest hierbij voor een huurperiode per maand, waarbij u nooit vast komt te zitten aan (wurg)contracten. Lediging op afroep behoort tot de mogelijkheden, waarbij u een vast tarief per lediging betaalt. Alles wat u op werkdagen voor 15:00 uur besteld heeft, wordt de volgende werkdag geleverd. Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct online een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte toegespitst op jouw situtatie!

Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise