Asbest afvoeren

Asbest is vaak negatief in het nieuws. Het is een stof met vervelende bijwerkingen. De verwijdering daarvan gebeurt vaak professioneel. Voor particulieren is het wel geoorloofd om het te verwijderen. Echter, dit mag maar tot 35m2. BorkBak heeft, ook voor particulieren, asbestcontainers. Deze gaan van 6m3 tot 15m3. Bij bestelling worden ze op locatie geleverd en weer opgehaald. Het is daarbij niet nodig om aanwezig te zijn.

Heb ik een vergunning nodig voor een asbestcontainer?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de asbestcontainer of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een asbestcontainer?

De asbestcontainer is speciaal ontwikkeld voor asbest. Dit betekent dat er geen andere artikelen in kunnen dan asbest.

Wanneer wordt de asbestcontainer opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de asbestcontainer de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw asbestcontainer.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise