• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

AB Hout container huren

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren of bij het verbouwen van een huis komt er vaak veel houtafval vrij. Bij BorkBak kunt u eenvoudig en goedkoop een container houtafval huren. Hier kunt u al uw afvalhout in storten. Zo verzamelt u al het afval op één plek en wij zorgen ervoor dat al uw houtafval wordt ingezameld en verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste formaat houtafval container kiezen. Een hout container huren kan in de formaten 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 40m3.

Wat is het verschil tussen A- B- en C hout?

Een hout container huren? Houdt u er dan rekening mee dat er verschillende soorten hout zijn. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen A-hout, B-hout en C-hout. A-hout is onbehandeld, ongelakt en niet-geïmpregneerd. B-hout is geverfd of verlijmd hout dat niet-geïmpregneerd is. C-hout is geïmpregneerd of verduurzaamd hout. Deze containers zijn geschikt voor A- en B hout. Wilt u een C hout container huren? Klik dan hier.

Voor wie is een hout container geschikt?

Een hout container is geschikt voor bedrijven en particulieren die op een gemakkelijke manier hun houtafval willen afvoeren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan afvalhout, houtafval, sloophout of een andere soort schoon hout. De prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit betekent dat wij de houtafval container bij u komen leveren, maar ook het houtafval of sloopafval afvoeren. Na het bestellen van een hout container hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de verwerking van het afvalhout.

Wat zijn de voordelen van een hout container huren?

Bent u uw huis aan het verbouwen en komt hier veel houtafval bij vrij? Dan kan het huren van een container houtafval u veel voordelen opleveren. U kunt er natuurlijk voor kiezen om telkens op en neer te rijden naar de stort, maar zou het niet veel gemakkelijker zijn als er een container houtafval bij u voor de deur zou staan? Niet alleen bespaart u dit veel meer tijd, het werkt ook nog eens efficiënter. U hoeft niet uw losse houtafval op te ruimen en weg te brengen. Dit levert ook voordelen op gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid op. In de container houtafval kunt u het hout veilig opbergen. Het hout slingert dan niet meer rond in uw huis, bedrijf of tuin. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het hout, bovendien werkt het kostenbesparend.

Heb ik een vergunning nodig voor een houtcontainer?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de houtcontainer of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een houtcontainer?

De naam geeft het eigenlijk al aan. In de houtcontainer mag al het hout-gerelateerde afval. Denk hierbij aan sloophout, pallets, geschilderd hout, vloerdelen, etc. Toch zijn er wel wat uitzonderingen. Zo mag er geen verbrand hout in de container en verrot hout en snoeiafval mogen ook niet. Meer uitzonderingen vindt u in het schema hieronder. Twijfelt u welke houtsoorten u wel of niet mag plaatsen in de houtafval container? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers.

Wanneer wordt de houtcontainer bezorgd of opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de houtcontainer de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw hout container.

Hout container huren prijs

Wilt u een houtcontainer huren? Dat is bij BorkBak heel voordelig, wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland! Bent u benieuwd naar de hout container huren prijs? Voer dan uw postcode in op onze website. U krijgt dan binnen enkele tellen antwoord op uw vraag: Wat kost een hout container huren? Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het puin.

Hout container huren bij BorkBak

Gaat u binnenkort verbouwen en bent u op zoek naar een container om houtafval in te storten? Wilt u daarom een hout container huren? Kies dan voor een container houtafval van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een hout container mag u afvalhout, houtafval, sloophout of een andere soort schoon hout gooien. Als u een houtcontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het afvalhout. Bestel nu uw container houtafval bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een AB Hout Container?

 • Sloophout
 • Pallets
 • Hout met spijkers en/of schanieren
 • Geschilder hout, kozijnen en deuren
 • Spaanplaat, vezelplaat, hardboard, zachtboard en MDF
 • Vloerdelen
 • Rotan
 • Underlayment/Multiplex

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Snoeiafval
 • Geïmpregneerd hout, tuinhout en bielzen*
 • Hout van niet hout producten (bv meubilair)
 • Hout met bitumen

* Geïmpregneerd hout dient separaat afgevoerd te worden als C hout.

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?