• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Grofvuil container huren

Heeft u veel grofvuil waar u vanaf wilt? Misschien bent u aan het verbouwen of bent u bezig met een klus waar veel afval bij vrijkomt. Afval dat niet allemaal in de bakken van de gemeente past. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om drie keer op en neer naar de stort te rijden, maar dat is alleen maar extra werk en bovendien omslachtig. In dit soort gevallen kunt u met een paar klikken een grofvuil container bestellen. Al het gemengde afval mag in deze container gestort worden.

Voor wie is een container grofvuil geschikt?


Of u nu zakelijk of particulier een container wilt bestellen, in onze webshop bestelt u heel gemakkelijk de gewenste grofvuil container. Wilt u op korte termijn een container huren? Als u vandaag een container bestelt, dan wordt deze de volgende werkdag geleverd.

Wat zijn de voordelen van een grofvuil container huren?

Wilt u goedkoop een container huren? Dan bent u bij BorkBak aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland! Maar dat is niet het enige voordeel van een container huren. Naast onze professionele service zorgen wij namelijk ook voor een duurzame afvalverwerking. Grofvuil en ander afval hergebruiken wij namelijk waar mogelijk als grondstof voor nieuwe producten. Via onze website kunt u heel gemakkelijk de gewenste container bestellen en aangeven wanneer de container geplaatst moet worden. U kunt een container grofvuil huren in de afmetingen 3m3 en 6m3. Is de container vol, dan komen wij de container weer bij u ophalen. Wij hanteren een all-in prijs, hierin zijn de transport- en verwrkingskosten al verwerkt. Goedkoop een grofvuil container huren? Dat doet u dus bij BorkBak!

Grofvuil container huren voor 1 dag

Wilt u een container huren voor 1 dag? Dat is ook mogelijk bij BorkBak. U kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen, omdat het niet in alle gevallen gegarandeerd kan worden. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u langer gebruik maken van de container? Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken, maar als u de container langer wilt huren, dan kunt u eenvoudig extra weken bij boeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het puin.

Heb ik een vergunning nodig voor een grofvuil container?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de grofvuil container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Welk afval mag er in een grofvuil container?

Afval dat te groot of te zwaar is om in de ‘gewone’ grijze container te doen, heet grofvuil. Dit is afval dat u meestal zelf naar een milieustraat moet brengen. Containers van BorkBak worden bij u geleverd en opgehaald. In deze containers gaat het grote, zware grofvuil. Daarin zijn er een paar uitzonderingen. Daaronder vallen accu’s, asbestmateriaal en witgoed. Huisraad, plastic en sloophout kunnen bijvoorbeeld wel. Alle details rondom het afval voor de grofvuil container vindt u in het schema hieronder. Onder grofvuil verstaan we losse inboedel die te groot is om met het huisvuil mee te geven, zoals banken, tafels, stoelen, kasten en andere meubels.

Wat mag er niet in een grofvuil container?

Matrassen, chemische stoffen (zoals verfresten, spuitbussen, kitspuiten en dergelijke), asbesthoudend afval, teerhoudend asfalt, schoorsteenpuin, roetresten, dakleer, dakgrind en organisch afval en elektronische apparatuur (wit- en bruingoed) vallen niet onder grofvuil.

Wanneer wordt de container opgehaald en bezorgd?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw container.

Wat kost een grofvuil container?

BorkBak is de goedkoopste container verhuurder van Nederland. Een container grofvuil huren bij ons is dus heel voordelig! Wilt u een container huren? Dan kunt u heel gemakkelijk uw postcode invoeren op onze website. U krijgt dan direct te zien wat een grofvuil container huren kost. Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het grofvuil.

Grofvuil container bestellen bij BorkBak

Wilt u een grofvuil container huren? Kies dan voor een container grofvuil van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een grofvuil container mag u losse inboedel gooien die te groot is om met het huisvuil mee te geven, zoals banken, tafels, stoelen, kasten en andere meubels. Bestel nu uw grofvuil container bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een Grofvuil Container?

 • Huisraad
 • Plastic
 • Kunststoffen
 • Steenachtig materiaal
 • Sloophout/Afvalhout
 • Metalen
 • Gipshouden Materiaal
 • Tapijt

 • Asbesthoudend of Asbestgelijkend materiaal
 • Gevaarlijk afval / Klein chemisch afval
 • Dakleer
 • Bruin- en witgoed
 • Accu’s
 • Grond
 • Autobanden/Rubber
 • Matrassen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?