• Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Scherpe All-in-prijzen
 • 4 - 8 Weken huur

Puincontainer huren

Een puincontainer is een container die bedoeld is voor zogenaamd schoon puin. Met schoon puin wordt afval bedoeld dat niet vervuild is. Je kunt daarbij denken aan verschillende steensoorten. Voor vervuild afval, zoals gips, grond en chemisch afval, moet een speciale container besteld worden. U kunt een puincontainer bestellen bij Borkbak vanaf 3m3 tot 15 m3. U profiteert dan van alle voordelen die Borkbak te bieden heeft, zo zijn wij bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieder van afvalcontainers in Nederland! Wat zijn de voordelen van een puincontainer huren en wat kost een puincontainer huren? Hier leest u er alles over!

Voor wie is een puincontainer geschikt?

Een puincontainer is geschikt voor bedrijven en particulieren die op een gemakkelijke manier schoon puinafval willen afvoeren. Als u thuis of in uw bedrijf gaat verbouwen, dan komt daar vaak een hoop puin bij vrij. U kunt dan denken aan steen, tegels en beton. U zou dit beetje bij beetje zelf af kunnen voeren, maar een puincontainer huren is veel voordeliger en handiger. Dit scheelt u namelijk een hoop tijd en moeite. Hierdoor kunt u zich geheel richten op de verbouwing van uw woning of bedrijf. De container wordt op ieder gewenst moment voor uw pand geplaatst en de volle container wordt weer opgehaald op een afgesproken moment. Gemak dient de mens!

De voordelen van een puincontainer

Bent u van plan om te gaan verbouwen? Moet u sloopwerk doen waar veel puin bij vrijkomt? Een puincontainer huren levert dan veel voordelen op. Ten eerste werkt het veel efficiënter en makkelijker om een container te kunnen vullen met puin. U hoeft niet steeds los puin op te ruimen en weg te brengen. Dit levert ook voordelen op gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid op. In de container kunt u het puin veilig opbergen. Het puin slingert dan niet meer rond in uw huis, bedrijf of tuin. U mag de container zelfs tot dertig centimeter boven de rand vullen. Dit is een veilige marge voor het puin, bovendien werkt het kostenbesparend. Het afvoeren van puin wordt dankzij een puincontainer een moeiteloze klus. Is de container vol, dan wordt deze gewoon opgehaald!

Heb ik een vergunning nodig voor een puincontainer?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een puincontainer?

Een puincontainer wordt ook wel eens een schoon puincontainer genoemd. Hier mogen veel soorten afval in gestort worden. U kunt daarbij denken aan bakstenen, beton, metselwerk, klinkers, tegels en andere keramische producten. Dit soort puin wordt allemaal gezien als schoon afval. Andere soorten puin kunnen vervuilend zijn, zoals gips, asbest, asfalt, chemisch afval en grond. U mag deze puinsoorten niet in de puincontainer storten. Hiervoor moet u een speciale container huren, dit kunt u natuurlijk ook bij BorkBak doen!

Wat kost een puincontainer huren?

Een puincontainer huren bij BorkBak is heel voordelig, wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland! Wilt u een puincontainer bestellen bij ons? Voer dan uw postcode in op onze website. U krijgt dan binnen enkele tellen antwoord op uw vraag: Wat kost een puincontainer huren? Wij bieden u de scherpste prijs voor het huren van één van onze containers. Daarnaast bieden wij u nog veel meer voordelen, zoals een all-in prijs voor vier weken, dat is inclusief verwerking van het puin.

Wanneer wordt de puincontainer bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de schoon puin container de volgende dag al leveren. Tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Met specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden, u geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw schoon puincontainer.

Puincontainer bestellen bij BorkBak

Gaat u binnenkort verbouwen en bent u op zoek naar een container om puin in te storten? Wilt u daarom een puincontainer bestellen? Kies dan voor een puincontainer van BorkBak, wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland. In een puincontainer mag u zogenaamd schoon puinafval storten, zoals beton, bouwsteen en tegels. Als u een puincontainer voor 15:00 uur bestelt, dan staat deze de volgende werkdag bij u voor. Wij bieden u een all-in prijs voor vier weken. Wilt u langer gebruik maken van de container? Dan kunt u eenvoudig extra weken bijboeken. De all-in prijs is inclusief verwerking van het puin. Bestel nu uw puincontainer bij BorkBak! Wij leveren containers in het hele land.

Wat voor afval mag er in een Puin Container?

 • Baksteenpuin
 • Metselwerk
 • Beton
 • Klinkers
 • Harde Steensoorten
 • Keramische Producten
 • Kalkzandsteen

 • Gips- en gasbeton (Ytong)
 • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
 • Gevaarlijk afval/Klein chemisch afval
 • Asfalt
 • Grond
 • Overige vervuiling

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.

Waar wil je een container plaatsen?