Houtcontainer huren?

Na het verbouwen, klussen of verhuizen ontstaat er vaak veel afval. Iedere keer op en neer rijden is niet handig. Een goede oplossing is een afvalcontainer. Bij BorkBak huurt u houtcontainers waarin u al het houtafval tegelijkertijd kunt afvoeren. Houtcontainers huurt u al vanaf 3 m3 tot 40 m3. Alle a/b houtcontainers mogen tot maximaleen dertig centimeter boven de rand gevuld worden. Uitstekende delen rond de container zijn daarbij niet toegestaan.

Heb ik een vergunning nodig voor een houtcontainer?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de houtcontainer of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een houtcontainer?

De naam geeft het eigenlijk al aan. In de houtcontainer mag al het hout-gerelateerde afval. Denk hierbij aan sloophout, pallets, geschilderd hout, vloerdelen etc. Toch zijn er wel wat uitzonderingen. Zo mag er geen verbrand hout in de container en verrot hout en snoeiafval mogen ook niet. Meer uitzonderingen vindt u in het schema hieronder.

Wanneer wordt de houtcontainer bezorgd of opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de houtcontainer de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw houtcontainer.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise