Puincontainer afvoeren

Een puincontainer is vooral bedoeld voor het zogenaamde schoon puin. De naam zegt het eigenlijk al, het afval is schoon puin. Vervuiling als gips, grond of chemisch afval mogen niet in de container. Het is bedoeld voor steensoorten. BorkBak heeft speciale containers voor dit afval. Ze zijn al te bestellen vanaf 3 m3 tot 15 m3. Iedere container mag tot dertig centimeter boven de rand gevuld worden.

Heb ik een vergunning nodig voor een  puincontainer?

Uw gemeente bepaalt of er een vergunning nodig is voor de container of niet. Van tevoren kunnen wij niet bepalen of dit voor uw gemeente geldt. Mocht u een vergunning nodig hebben, is het uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd een vergunning te verkrijgen. Let op, dit moet dan voor plaatsing zijn en hij moet lang genoeg geldig zijn. Op het moment van plaatsen, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de regels omtrent vergunningen.

Wat mag er in een puincontainer?

Veel soorten afval mogen in de schoon puin container. Denk hierbij aan bakstenen, metselwerk, klinker en keramische producten. Dit zijn allemaal schone puinsoorten. Overige vervuiling zoals, gips, asbest, asfalt of grond mogen helaas niet in de container. Een overzicht met wat wel en niet in de container mag, vindt u onderaan de tekst.

Wanneer wordt de puincontainer bezorgd en opgehaald?

Tijdens het afrekenproces bepaalt u op welke datum en op welk tijdstip de container wordt gebracht. Liever de volgende dag in huis? Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt en betaalt, kan BorkBak de schoon puin container de volgende dag al leveren. U kunt tijdens de bestelling geeft u de voorkeur aan voor een dagdeel. Dit is het tijdstip wanneer de container geleverd wordt. ’s Morgens is dit voor 12:00 uur, in de middag is dit tussen 12:00 en 18:00 uur. Specifieke tijdstippen kunnen wij rekening houden. U geeft dit aan in het opmerkingenveld. Echter, dit is geen garantie. De tijd en locatie kunt u doorgeven. Het grote voordeel is dat u niet aanwezig hoeft te zijn bij de plaatsing van uw schoon puincontainer.
Snel geleverd

Voor 15.00 uur besteld,
volgende werkdag geleverd

Scherp geprijsd

All in prijzen en eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal

Lange huurperiode

Onze container mag 4 weken bij u blijven staan zonder extra kosten

Bestellen zonder account

Geen account nodig voor uw bestelling. In 3 stappen bestellen!

© BorkBak 2023
Webshop: Rockwise